Cum a reacționat Jador după ce s-a zvonit că ar fi murit. Cum i-a răspuns unui fan care i-a transmis condoleanțe

În ultimele zile s-a zvonit că Jador ar fi trecut în neființă. Mai mulți fani au reacționat în acest sens și i-au transmis mesaje artistului. Cum a răspuns cântărețul unui fan care i-a transimis condoleanțe.

06 aug. 2023, 11:04
Cum a reacționat Jador după ce s-a zvonit că ar fi murit. Cum i-a răspuns unui fan care i-a transmis condoleanțe
Cum a reacționat Jador după ce s-a zvonit că ar fi murit. Cum i-a răspuns unui fan care i-a transmis condoleanțe

Jador a reușit să cunoască un real succes în ceea ce privește cariera sa și a câștigat afecțiunea telespectatorilor. Artistul a putut să adune în jurul său o mulțime de oameni care îl adoră. Cu toate acestea,  recent au circulat zvonuri pe platformele de socializare conform cărora artistul ar fi decedat și că ar fi suferit și o pierdere în rândul persoanelor apropiate.

Citește și: Jador, detalii siropoase despre iubita lui! Când vrea celebrul manelist să îi pună verigheta pe deget: „Ea tânjește foarte mult”

După ce un fan i-a trimis o imagine în care Jador părea a fi în doliu, din cauza pierderii unei persoane dragi, individul respectiv a considerat că Jador a trecut în neființă și i-a adresat un mesaj în care îi transmitea un mesaj atipic. În replică, Jador a găsit amuzantă situația și a răspuns imediat cu un ton ironic.

„Dumnezeu să te ierte!”, i-a scris fanul.

„Mulțumesc, asemenea!”, i-a răspuns cântărețul.

Celebrul cântăreț de manele nu este cel mai fericit în ulrima vreme. Pare că problemele se țin lanț de Jador. Cu toate că îi merg bine concertele și are săli pline, cum chiar el a dezvăluit, problemele de sănătate nu îi dau deloc pace. După ce acum mai bine de două luni a fost internat în spital, celebrul manelist a primit o altă veste proastă: bunica lui. Aceasta se află în stare foarte gravă la spital.

”E mamaia pe moarte, este internată la Spitalul Militar, moare. E în comă, din păcate, cred că e sfârșitul, dar mai tragem o speranță”, a dezvăluit Jador.

Cum se înțelege Jador cu iubita lui

Manelistul se înțelege de minune cu iubita lui, Alexandra Dobbia, iar din relația celor doi nu lipsesc tachinările specifice tinerilor îndrăgostiți.

Pe contul său de Youtube, manelistul a publicat un video în care își acuză iubita că ar fi fost foarte geloasă, în timp ce luau masa la o terasă. Jador a remarcat că partenera sa ar fi privit cu suspiciune modul în care el s-ar fi adresat celei care i-a servit masa.

„Oameni buni, mi-am scos femeia la un suc, eu beau o cafeluță pe lac, și a fost geloasă pe ospătăriță. Ai fost geloasă (…) Nu știam cum să îi spun mulțumesc, că dacă am fost la tine în Spania și mă obligai să spun mulțumesc în spaniolă, după mă obligai să spun în germană. După, când am fost în Istanbul, nici nu mai știu cum să spun mulțumesc. În fine…”, a spus Jador.

Alexandra Dobbia a negat acuzațiile aduse de artist și l-a acuzat pe acesta că urmărește să iasă întotdeauna în evidență.

„Nu am fost, o făceai tu pe interesantul”, a spus ea.

Citește și: Legătura neștiută dintre Carmen Harra și Jador. Ce mesaj i-a transmis prezicătoarea: „Îi sfătuiesc familia să-mi dea un semn”