Cum a reacționat Radu Drăgușin după primele minute jucate la Tottenham: „Pot să spun că m-am decis”

Radu Drăgușin a făcut istorie pentru România! Tânărul fotbalist a avut debutul la Tottenham, echipa din Premiere League, unde a fost transferat cu doar câteva zile în urmă.

15 ian. 2024, 22:31
Cum a reacționat Radu Drăgușin după primele minute jucate la Tottenham: „Pot să spun că m-am decis”
Cum a reacționat Radu Drăgușin după primele minute jucate la Tottenham: „Pot să spun că m-am decis. Nu mi-am imaginat toate astea”

După o perioadă îndelungată de așteptare și după o analiză atentă a schimbărilor de care va avea parte odată cu noua sa mutare, Radu Drăgușin, fundașul român, a semnat contractul cu Tottenham. Astfel, internaționalul român a devenit cel mai „costisitor” transfer al unui jucător român din istorie. La scurt timp după debutul său în echipa engleză, în meciul cu Manchester United, Drăgușin a transmis un mesaj pe platforma sa de socializare.

Citește și: Marcel Ciolacu, despre prețul RCA: „Eu nu-s Ceaușescu să dau mâine ordonanțe, decrete și decizii”

Radu Drăgușin este un fotbalist profesionist român care a captat atenția mai multor echipe de top din Premier League și Serie A, printre care se numără Brighton, Newcastle, AC Milan, Inter Milano și AS Roma.

În urma transferului său la Tottenham, Radu Drăgușin a stabilit un nou record drept cel mai scump transfer al unui jucător român în istorie. După debutul său în echipa londoneză împotriva lui Manchester United, într-un meci ce a avut loc pe 14 ianuarie 2024 și s-a încheiat cu scorul de 2-2, fundașul central român a transmis un mesaj de mulțumire pe pagina sa de Instagram, exprimându-și recunoștința față de susținerea primită din partea fanilor.

„Este un sentiment extraordinar să debutez pentru acest club incredibil, le mulţumesc fanilor pentru susţinere”, a scris Radu Drăguşin, pe pagina sa de Instagram.

Radu Drăguşin a debutat în Premier League, în cursul săptămânii trecute. În meciul de debut, fundașul român a fost trimis în teren de antrenorul Ange Postecoglou în minutul 85, în locul lui Oliver Skipp. Astfel, Radu Drăguşin a jucat timp de 11 minute, meciul având și şase minute de prelungire.

Amintim că, după ce a semnat contractul cu Tottenham, Radu Drăguşin a declarat că pentru el transferul la gruparea engleză înseamnă un vis devenit realitate.

„Pot spune că am decis să mă alătur echipei Spurs de când am auzit interesul acestui club. M-am gândit, am analizat fiecare aspect şi cred că acesta este cel mai bun pas pentru cariera mea. Ştiu, de asemenea, că clubul are o bază de fani incredibilă, au un staff şi jucători incredibili, aşa că abia aşteptam să mă alătur. Pot spune că decizia a fost în interiorul inimii mele, deja luată. Este incredibil. Nu mi-am imaginat toate astea şi abia aştept să îi cunosc pe toţi şi să încep pe teren”, spunea Drăguşin după transferul la Tottenham, potrivit site-ului oficial al clubului englez.

Citește și: Marcel Ciolacu reacționează, după protestele medicilor de familie: „Să stea liniștiți, se va negocia”