Cum a reușit Mihai Trăistariu să slăbească 6 kg în 17 zile: „M-am uscat deja, am dat jos 6 kilograme. Sper să scap repede de surplus”

Mihai Trăistariu s-a pus serios pe slăbit. Artistul a ajuns la concluzia că, la 72 kg, este prea pufos, așa că s-a mobilizat și a reușit să topească 6 kg în timp-record, mai exact în 17 zile.

23 mai 2023, 09:45

Mihai Trăistariu nu a apelat, însă, la cea mai echilibrată dietă, ci la o metodă de slăbire super-rapidă. Concret, artistul a ales să consume foarte puține calorii și să facă efort la sală. Artistul privilegiază consumul de fructe, iaurt și apă.

Mihai Trăistariu a slăbit 6 kg în 17 zile: „M-am uscat deja. Sper să scap repede de surplus”

Iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate. În prima etapă, artistul a topit 10 kg. Din păcate, dieta drastică s-a lăsat și cu consecințe nedorite: dureri de stomac și gastrită.

M-am pus pe slăbit! Nu mănânc nimic, apă cu apă, m-am îngrășat 10 kilograme într-o lună. Aveam 62 de kilograme în 2019 și înainte de cură aveam 71, aveam colăcei, aveam de toate și nu mă mai suportam și atunci am hotărât să nu mănânc mai nimic. Când mă doare burta rău de tot, mai mănânc un iaurt sau o banană și gata, apă și apă. 

M-am uscat deja, am dat jos 6 kilograme. Sper să scap repede de surplus, fac și sală în paralel. Acum chiar de la sală vin! Vreau să slăbesc 10 kilograme pentru că la 62 de kilograme arăt eu cel mai bine dintotdeauna, făceam și sală, cu antrenor. Este perfect la 62 de kile! Am dat deja jos jumătate, dar mă sacrific!

Citeste si Mihai Trăistariu aruncă bomba! Anul viitor vrea să câștige Eurovision: „Aș da cât e nevoie. Sigur că o să scot bani din buzunar. Oricât e nevoie, chiar și 10.000 de euro”

Nu am un regim anume! Când mi-e foame, beau apă și când mă doare rău stomacul, că probabil am făcut deja gastrită, dar asta e, mănânc un iaurt, o banană și cam atât. Am mai mâncat semințe sau alune și miez de nucă, tâmpenii care să aibă foarte puține calorii. E un sacrificiu enorm, știu că pot să fac gastrită dar am mai luat vitamine. Am zis măcar să mă vitaminizez. Acum, de exemplu, vreau să îmi cumpăr niște fructe. Că dacă mănânci, de exemplu, 5 fructe diferite pe zi, ai toate vitaminele, mineralele, tot ce trebuie, ca să nu leșin pe stradă!

Aveam 72 de kile. Am început cura de slăbire. Apă cu apă și sală. Am dat jos 6 kilograme în 17 zile. V-am zis eu eu mă țin de treabă când mă apuc. Am slăbit la față, așa cum era de așteptat. Recunosc că era mai faină față când eram mai durduliu. Acu, asta e! O să se vadă ridurile mai tare. Și? Cui îi pasă? Fericit să fiu!”, s-a confesat Trăistariu.

Citeste si Mihai Trăistariu vrea să îşi interneze fratele la azil: „Uneori, mă trezesc cu mesaje de la el”