Cum a reuşit o elevă să bulverseze o ţară întreagă

O elevă de numai 11 ani a bulversat poliţia, pe profesorii săi şi chiar pe primul-ministru canadian, Justin Trudeau, pretinzând că un agresor necunoscut încă i-ar fi "decupat" voalul islamic pe care îl purta.

29 ian. 2018, 17:40
Cum a reuşit o elevă să bulverseze o ţară întreagă

După o anchetă minuţioasă poliţia din Toronto a ajuns la concluzia că fata minţise în mod deliberat privitor la faptul că o persoană îi tăiase vălul pe care îl purta.

Până la sfârşitul anchetei, fata apăruse la mai multe posturi de televiziune unde şi-a depănat falsa ei „poveste” care a răvăşit o ţară întreagă.

Adolescenta povestise că, mergând către şcoală împreună cu fratele ei, un necunoscut s-a repezit la ea şi i-a „decupat” vălul care îi acoperea faţa, cu o foarfecă, iar după aceea necunoscutul ar fi fugit fără urmă.

Citeşte şi Trump, dispus să ofere cetăţenie americană pentru 1,8 milioane de imigranţi ilegali din SUA. Cu o singură condiţie, însă…

Poliţia din Toronto a făcut portretul-robot al presupusului agresor şi a iniţiat o anchetă în acest caz. Însuşi premierul Justin Trudeau a condamnat cu fermitate presupusul atac, iar mai mulţi responsabili politici au făcut la fel, potrivit 7sur7.be.

Însuşi preşedintele canadian, Justin Trudeau, a intervenit cu un mesaj pe Twitter: „Mă gândesc din inimă la Khawlah Noman care a fost atacată cu laşitate în această dimineaţă, în Toronto. Canada este o ţară deschisă şi primitoare. Atacurile de acest fel nu pot fi tolerate”, a fost mesajul lui Trudeau.

Dar minciuna fetei a fost descoperită în scurt timp după ce s-a aflat că fata inventase singură acest scenariu.