Cum a reuşit o FEMEIE să îşi omoare SOŢUL şi să se sinucidă din GREŞEALĂ, când a PARCAT maşina FOTO

Una dintre cele mai tragice tentative de parcare din lume a avut loc în China, unde o femeie de 41 de ani, cu permis de câteva săptămâni, a reuşit să îşi omoare soţul, apoi să se sinucidă din greşeală, în timp ce încerca să introducă maşina într-o parcare subterană. Incidentul devine şi mai tragic din cauza faptului că totul s-a petrecut sub ochii unei fetiţe de doar şase ani care se afla pe bancheta din spate.

25 iun. 2013, 13:22
Cum a reuşit o FEMEIE să îşi omoare SOŢUL şi să se sinucidă din GREŞEALĂ, când a PARCAT maşina FOTO

Şocantul incident a avut loc în China, în regiunea Zhejiang, unde o femeie din oraşul Fenghua a încercat să introducă maşina, un Lexus SUV, într-un compartiment al unei parcări subterane, potrivit The Sun.

Citeşte şi INCREDIBIL! O femeie a sărit cu maşina de la etajul patru, confundând frâna cu acceleraţia VIDEO

Şoferiţa de 41 de ani avea permis de doar cinci săptămâni şi dorea să exerseze parcarea cu spatele în momentul producerii tragediei. Pentru a o dirija, şoţul ei, a intrat în locul unde urma să ajungă autovehiculul. Din păcate pentru el, femeia a accelerat în timp ce se afla în marşarier, strivindu-l pe bărbat de perete.

După ce a auzit ţipetele, femeia a încercat să îl ajute, accelerând maşina în timp ce era aplecată cu aproape pe uşa deschisă a autovehicului.  Cu toate acestea, tânăra a uitat să schimbe viteza, făcându-l pe bărbat una cu zidul în acelaşi timp în care ea s-a lovit cu capul de peretele lateral de beton, decedând pe loc.

Citeşte şi Antitalent periculos: S-a chinuit să parcheze până când şi-a strivit prietena cu maşina VIDEO

Alarma a fost dată de fetiţa de doar şase ani care se afla pe bancheta din spate a maşinii în timp ce mama îi ucidea tatăl din greşeală. Din nefericire, ambulanţa nu a mai putut face nimic pentru a-i ajuta pe cei doi adulţi, aceştia murind imediat.