Cum a reușit să umple Marian Godină o sală de spectacol, pentru o piesă ignorată de aproape toată lumea

Marile teatre din București nu duc lipsă de spectatori, însă artiștii independenți, sălile mai „obscure" din țară se confruntă cu o „penurie" de privitori. Un astfel de caz nefericit l-a emoționat pe polițistul Marian Godină, care s-a hotărât să facă o faptă bună. 

13 oct. 2022, 16:47
Cum a reușit să umple Marian Godină o sală de spectacol, pentru o piesă ignorată de aproape toată lumea

În orașele din provincie, cetățenii nu se mai înghesuie la sălile de spectacol. În Brașov de exemplu, o actriță de la Teatrul Arlechino, s-a plâns că împreună cu echipa de promovare a reușit să vândă doar patru bilete.

Această situație l-a revoltat pe „polițistul-vedetă”, care s-a hotărât să-i sprijine pe artiști, pentru promovarea spectacolului.

„Da, ați citit bine. Patru oameni au cumpărat bilete. Primul meu gând a fost că sunt biletele prea scumpe, așa că am intrat să văd cât costă. 20 de lei e un bilet.

Eu vă îndemn să mergeți cu încredere, recenziile piesei sunt foarte bune. O să-mi cumpăr și eu un bilet, chiar dacă nu sunt încă sigur că voi putea ajunge”, și-a îndemnat Godină admiratorii.

„Tzanca, Mocanu și alții au milioane de vizualizări și sute de mii de oameni ca public. Bravo lor! Și nu sunt deloc ironic. Scriu asta pentru că mi-a apărut azi o postare extrem de tristă a unei actrițe din Brașov”, a mai transmis polițistul, pe Facebook.

 

Fanii îl propun pe Marian Godină PR la teatrul din Brașov

 

În mai puțin de două zile de la postarea sa, show-ul a devenit sold-out. Sute de oameni au plătit pentru un bilet la „Amalia respiră adânc”, programat pentru joi, 13 octombrie.

Postarea lui Godină a strâns peste 11.000 de apreciri și 560 de distribuiri. Unii urmăritori ai polițistului au solicitat ca Marian Godină să fie angajat ca PR la teatru.

„Amalia respiră adânc” este un spectacol tip „one-man-show”, cu Mihaela Alexandru, în regia Doricăi Der, cu un text scris de Alina Nelega.