Cum a reuşit un băieţel de ZECE ANI să evacuze o ŞCOALĂ întreagă şi să îşi pună în cap ARMATA

O şcoală primară din Marea Britanie a fost evacuată după ce un elev de doar zece ani a adus în clasă o bombă de 20 de centimetri. Ulterior, armata britanică a fost chemată, pentru a amortiza proiectilul. Ulterior, s-a descoperit că muniţia nu era periculoasă.

07 iun. 2013, 17:35
Cum a reuşit un băieţel de ZECE ANI să evacuze o ŞCOALĂ întreagă şi să îşi pună în cap ARMATA

Un elev de zece ani din Bowers Gifford, Essex, a vrut să îşi uimească colegii în timpul unei prezentări, dar a ajuns să provoace un scandal de proporţii, potrivit Mirror.

Citeşte şi ALERTĂ CU BOMBĂ la Universitatea din Louisiana. 30.000 de persoane au fost evacuate

Un copil a adus bomba la şcoală miercuri, dar nimeni nu ştia ce este. Alt copil şi cu mine am fost rugaţi să îl ducem afară„, a povestit Harvey Harris, experienţa prin care a trecut atunci când în clasă se afla un proiectil.

Astfel, copilul a adus în şcoală carcasa unui proiectil de 20 de centimetri, lucru care a speriat profesorii. Întreaga unitate de învăţământ a fost evacuată, 250 de elevi părăsind incinta şcolii. Ulterior a fost alertată armata, pentru a dezamorsa bomba care părea activă. Panica a luat sfârşit după ce s-a descoperit că nu exista riscul de explozie.

Citeşte şi Imagini SPECTACULOASE. Bombă din Al Doilea Război Mondial, DETONATĂ la Ploieşti VIDEO

Suntem fericiţi că totul s-a terminat cu bine„, a adăugat directoarea şcolii Emma Wigmore.


loading...