Cum a reușit un câine să salveze viața unui copil. Cel mic se afla la un pas de înec

Un bull terrier din Staffordshire i-a salvat viața unui băiețel după ce a a intrat după acesta în apă, echipat cu o vestă de salvare, și l-a adus înapoi la țărm.

28 ian. 2021, 09:29
Cum a reușit un câine să salveze viața unui copil. Cel mic se afla la un pas de înec

Cum a reușit un câine să salveze viața unui copil. Max i-a salvat viața băiețelului care se afla la ”doar câteva secunde” de înec după ce a intrat într-un râu din Port Noarlung, Australia și nu a mai reușit să se întoarcă la mal. Staffy Cross Max a înotat după acesta și a reușit să îl salveze.

Citește și: Cinci fetiţe au rămas orfane după ce mama lor a murit de Covid, poveste dramatică. „Ne-a trimis un sărut când avea masca aia pe faţă”

Câinele a fost echipat cu o vestă de salvare și un mâner de care cel mic se putea agăța. Se pare că planul a ieșit exact cum trebuie și cel mic a fost adus teafăr la mal. Proprietarul câinelui, Rob Osborn, a fost primul care l-a văzut pe băiețel, însă înainte de a avea orice reacție în acest sens, Max plecase deja să salveze copilul.

Cum a reușit un câine să salveze viața unui copil

Cel mic a fost sfătuit de proprietarul animalului să îl cheme pe acesta după nume,  lucru pe care l-a facut, și împreună au ajuns înapoi la țărm. Mai multe imagini care recreează scenele au fost distribuite în spațiul public de 7 News, în acestea se observă un băiețel tras de un bull terrier, conform dailystar.co.uk.

”Este cu siguranță un erou. El nu știa, făcea doar ce i se spusese” , a povestit Rob, proprietarul câinelui.  Drept recompensă pentru gestul eroic, Max a primit multe îmbrățișări, iar mama copilului i-a mulțumit lui Rob.

Nu este prima dată când câinii își riscă viața pentru a-și salva oamenii.  Luna trecută, au apărut imagini incredibile cu un cățel care și-a dat viața pentru a salva o fetiță de 10 ani de atacul unui lup. De asemenea, în luna noiembrie un alt câine a salvat viața a patru persoane care erau prinse în interiorul unui spital în flăcări.  Matilda a rămas cu arsuri cumplite, dar a reușit să supraviețuiască.

 

 

 


loading...