Cum a scăpat criminalul din Timiş din mâinile poliţiştilor. Mărturii halucinante ale martorilor şi filmul evenimentelor VIDEO

Criminalul din Timiş, care a ucis un om şi a rănit alţi cinci, este căutat în continuare de poliţie, la mai bine de 14 ore de la comiterea faptelor. Căutările cu drona şi elicopterul au fost sistate pe timpul nopţii, dar 200 de poliţişti se află în teren.

03 iul. 2019, 19:12
Cum a scăpat criminalul din Timiş din mâinile poliţiştilor. Mărturii halucinante ale martorilor şi filmul evenimentelor VIDEO

Criminalul periculos se află încă în libertate, iar România TV a difuzat un reportaj din satul unde acesta a făcut mai multe victime şi chiar a bruscat un poliţist, rupându-i un nasture de la cămaşă.

Citeşte şi Criminalul din Făget, căutat de Poliţie. Unul dintre atacuri, surprins de camerele de supraveghere – VIDEO

Oamenii povestesc că acesta a fugit chiar de sub ochii poliţiştilor, trecând prin ei ca prin brânză, urcându-se în maşină şi reuşind să scape. „L-au găsit în baie, vorbea la telefon. Nu a putut să îl prindă, că a zis că l-au lăsat să iasă din baie. Când a ieşit din baie, ăla a pus mâna pe un par să-l lovească şi pe un polţist.. Omul ala cu casa a avut o masina, el s-a suit în maşina şi ăia n-au putut să îl prindă. A trecut printre ei, s-a suit în masina, a rupt poarta cu spatele şi a plecat la Făget„, a povestit unul dintre martori.