Cum a scăpat Dani Cămătaru din mai multe procese penale. Cea mai mare pedeapsă primită a fost munca în folosul comunităţii

Fiul lui Sile Cămătaru, Dani Cămătaru, a fost implicat într-un accident auto, iar în încercarea de a scăpa de plata facturilor către un service auto, firma la care interlopul avea poliță RCA a atacat hotărârea, însă cererea a fost respinsă, recent.

25 dec. 2022, 12:51
Cum a scăpat Dani Cămătaru din mai multe procese penale. Cea mai mare pedeapsă primită a fost munca în folosul comunităţii

În urma hotărârii judecătoreşti, firma de asigurări unde Dani Cămătaru avea poliţa este obligată să plătească factura serviceului auto unde interlopul a făcut reparaţiile necesare, pe lângă penalităţi de întârziere.

„Anulează apelul ca netimbrat. Definitivă”, a decis instanța. La instanța de fond, compania de asigurări auto a pierdut procesul.

„Admite cererea de chemare în judecată. Dispune obligarea pârâtei să plătească reclamantei suma de 4087,99 lei reprezentând diferenţă despăgubire şi suma de 1855,14 lei reprezentând penalităţi de întâziere raportate la suma de 5240,52 lei pentru perioada cuprinsă între data de 15.12.2019 şi 09.06.2020, precum şi la plata penalităţilor de 0,2% pe zi de întârziere, aferentă debitului principal în cuantum de 4087,99 lei calculate de la data de 15.12.2019 şi până la data achitării integrale a debitului. Dispune obligarea pârâtei să plătească reclamantei suma de 1509 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, din care suma de 200 lei reprezintă taxă de timbru iar suma de 1309 lei reprezintă onorariu avocat”, este decizia rămasă definitivă, potrivit SpyNews.

Citeşte şi: Irina Loghin dezvăluie secretul care o menţine în formă la 83 de ani. Cum arată masa de Crăciun a marii artiste

Judecat în două dosare fiindcă a șofat fără carnet, fiul lui Vasile Balint, alias Sile Cămătaru, a scăpat, în unul dintre procese, cu o pedeapsă cu suspendare. Cea mai mare pedeaspă este, însă, aceea că fiul de interlop va planta panseluțe pe străzi și va mătura prin parcuri, fiindcă este obligat să muncească 70 de zile în folosul comunității.

„Condamnă pe inculpatul Balint Vasile Daniel la pedeapsa de 6 luni închisoare. Contopeşte pedeapsa închisorii de 6 luni cu pedeapsa de 6 luni închisoare stabilind în sarcina inculpatului pedeapsa cea mai grea de 6 luni închisoare la care adaugă un spor obligatoriu de 2 luni închisoare (o treime din 6 luni), în final, stabilind în sarcina inculpatului Balint Vasile Daniel pedeapsa rezultantă de 8 luni închisoare.

Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani. Impune inculpatului să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probațiune sau organizate în colaborare cu instituții din comunitate. Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Agenției Municipale pentru Ocuparea Forței de Muncă – București sau în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție Socială Sector 5 pe o perioadă de 70 de zile”, a hotărât instanța, potrivit sursei citate.

Citeşte şi: Mihai Neşu, mărturisiri cutremurătoare de Crăciun. Ce lecţie de viaţă i-a oferit accidentul care l-a ţintuit în scaunul cu rotile