Cum a slăbit Cristina Cioran după naștere: „Am topit în jur de 16 kilograme în decurs de jumătate de an, nu cred în slăbit rapid”

Cristina Cioran a avut o transformare incredibilă după sarcină. Vedeta a reușit să țină o dietă care a ajutat-o să scape de kilogramele nedorite.

19 sept. 2023, 19:04
Cum a slăbit Cristina Cioran după naștere: „Am topit în jur de 16 kilograme în decurs de jumătate de an, nu cred în slăbit rapid”

În urmă cu doi ani, Cristina Cioran a născut-o prematur pe micuța Ema. Actrița și prezentatoarea TV a ținut o dietă care a ajutat-o să dea jos kilogramele nedorite în decursul a jumătate de an.

Vedeta le-a dezvăluit fanilor secretul cu ajutorul căruia a slăbit 16 kilograme. Deși are grijă la alimentație și nu mai pune gura pe dulciuri cu zahăr, actrița a spus că nu ar putea refuza nicicând un tiramisu.

Citește și Cristina Cioran, pe masa de operație. Cum se simte fosta prezentatoare TV după intervenție. ”Să nu ştie toată lumea”

„Secretul meu este regimul pe care l-am ținut. Acum chiar am pus puțin peste limita admisă dar mă reapuc, promit. Am slăbit în jur de 16 kilograme în decurs de jumătate de an, nu cred în slăbit rapid. Voi continua cu dieta, atunci când am nevoie, de exemplu acum. Nu mănânc dulciuri cu zahăr, nu mănânc paște, încerc să evit carbohidrați. Nu cred în pofte, aș mânca orice-oricum, nu prea fac nazuri la mâncare. De exemplu, nu aș putea refuza un tiramisu!”, a mărturisit Cristina Cioran într-un interviu pentru click.ro

Cristina Cioran a avut mari emoții după ce a lăsat-o pe Ema plângând la grădiniță

La 43 de ani, Cristina Cioran şi-a împlinit un vis pe care nu-l mai credea posibil: acela de a deveni mamă. A fost, însă, o experienţă traumatizantă pentru actriţa care suferea de un fibrom uterin ce se mărea odată cu sarcina. În plus, a născut prematur şi săptămâni întregi s-a temut pentru viaţa micuţei Ema , dar se pare că micuța este sănătoasă.

„Ema este deja la grădiniță, de la prima oră a dimineții, este în grupa mică. Am dus-o astăzi dimineață de la ora 08.00. Este prima ei zi. Am mari emoții pentru ea. Am îmbrăcat-o pentru grădiniță foarte frumos, într-o rochiță care îi stătea foarte bine pe ea. Când am plecat, am lăsat-o plângând. O să mă certe când o să crească că am abandonat-o acolo, glumesc!”, declara actrița pentru sursa citată.

Citește și Cristina Cioran a ajuns cu fetiţa la spital. Ce afecţiune i-au găsit medicii: „Nu putea să respire”

Pasionată de gătit, Cristina Cioran a decis că este momentul să își lanseze pe canalul său de youtube un show de gătit, pe care l-a denumit Kiki’s show. Cristina Cioran gătește rețete simple și gustoase și dă diverse sfaturi pentru cei care vor să îi urmeze exemplul.