Cum a trecut Cristina Ciobănașu peste despărțirea de Vlad Gherman. Ce a îndrumat-o Ruxandra Ion, producătoarea filmelor de la Antena 1. ”Mi s-a părut extrem de prețios sfatul ăla”

Toată lumea știe faptul că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au pus punct relației lor, care a fost una de lungă durată. Cei doi și-au găsit alți parteneri și amândoi au vieți diferite, însă fericite! Ce a mărturisit Cristina Ciobănașu despre Ruxandra Ion, producătoarea filmelor de la Antena1, află în rândurile de mai jos.

06 feb. 2024, 09:41

Toată lumea știe faptul că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au pus punct relației lor, care a fost una de lungă durată. Cei doi și-au găsit alți parteneri și amândoi au vieți diferite, însă fericite! Ce a mărturisit Cristina Ciobănașu despre Ruxandra Ion, producătoarea filmelor de la Antena1, află în rândurile de mai jos.

Citește și Cristina Ciobănașu revine la Antena 1 și joacă alături de Vlad Gherman, fostul iubit. „Mi-am dat timp să mă resetez, să mă vindec și să îmi reorganizez prioritățile”

Momentul în care Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au pus capăt relației a fost unul foarte neașteptat pentru fani, și mai ales pentru cei apropiați, care îi vedeau împreună până la finalul vieții lor.

Ruxandra Ion, producătoarea filmelor de pe Antena 1, nu a experimentat sentimente mai bune atunci, întrucât, spune Cristina Ciobănașu, femeia îi asocia pe cei doi drept o echipă și era sigură că actrița va fi mereu sub ”aripa” lui Gherman.

„Țin minte că în perioada aia era speriată că sunt pe cont propriu, pentru că ea pe mine și pe Vlad ne-a văzut ca pe o echipă și m-a văzut pe mine în siguranță pentru că nu eram singură.

În momentul în care m-am despărțit de Vlad, evident că și trăirile mele erau unele de frecvență joasă, nu eram bine nici eu, și văzându-mă în starea asta, îi părea rău pentru mine și își dorea să-mi găsesc din nou echilibrul și să fiu bine, chiar dacă sunt singură.

Țin minte că mi-a zis atunci, „dacă tot ești singură, profită de perioada asta și descoperă-te, află cine ești și vezi ce-ți dorești de la viață, de la tine, de la un posibil partener, cunoaște-te mai bine, pentru că îți va fi mai ușor pe viitor, când se va ivi ocazia să-ți găsești un partener, să știi ce vrei și să intri cu încredere în noua relație”. Mi s-a părut extrem de prețios sfatul ăla, pentru că eu de asta aveam nevoie”, a declarat Cristina Ciobănașu, potrivi Viva.

”N-o s-o facă nimeni”

Deși i-a fost foarte greu să o ia de la capăt, Ciobănașu a realizat că dacă nu va lua cele mai bune alegeri pentru sine, nimeni altcineva nu va putea face lucrurile acestea în locul ei.

Cu ajutorul prietenilor, dar și cu ajutorul actualului iubit, actrița a reușit să treacă peste unul dintre cele mai grele momente din viața sa.

„Chiar simt că sunt într-o perioadă de deplină dezvoltare și asta pentru că mi-am dat seama că dacă nu muncesc eu pentru visurile mele, n-o s-o facă nimeni, și dacă nu am eu încredere în mine, dacă nu mă ridic singură de jos, s-ar putea să nu o facă nimeni altcineva, și atunci când o faci singur pentru tine este mult mai de impact decât atunci când ți se spune „ești minunată”, dar tu nu crezi asta pentru că tu cu tine ai niște probleme, pentru că tu cu tine ai niște probleme, e lipsa de încredere în sine în propriile-ți forțe.

Citește și Vlad Gherman rupe tăcerea despre Cristina Ciobănașu, la trei ani de la despărțire: „M-a luat în brațe și ne-am sărutat pentru ultima oară. Am slăbit 10 kilograme, mâncam doar ca să nu mor”

Aveam foarte multe momente în care mă gândeam „nu sunt suficient de bună să fiu aici”, „ce-am făcut eu să merit asta”, „totul a fost doar un pur noroc și atât” și momente de cădere în care pur și simplu nu puteam să văd partea plină a paharului. Atunci, Alex și prietenele mele au fost un stâlp de rezistență pentru mine în momentele alea, pentru că m-au tras de mânecă și mi-au zis „nu fi nebună, e doar o cădere și o să vezi că o să fie mai bine”, a continuat ea, potrivit Viva.ro.