Cum a trecut Cristina Ciobănașu peste despărțirea de Vlad Gherman. Ce a îndrumat-o Ruxandra Ion, producătoarea filmelor de la Antena 1. ”Mi s-a părut extrem de prețios sfatul ăla”

Toată lumea știe faptul că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au pus punct relației lor, care a fost una de lungă durată. Cei doi și-au găsit alți parteneri și amândoi au vieți diferite, însă fericite! Ce a mărturisit Cristina Ciobănașu despre Ruxandra Ion, producătoarea filmelor de la Antena1, află în rândurile de mai jos.
Filip Stan
06 feb. 2024, 09:41
Cum a trecut Cristina Ciobănașu peste despărțirea de Vlad Gherman. Ce a îndrumat-o Ruxandra Ion, producătoarea filmelor de la Antena 1. ”Mi s-a părut extrem de prețios sfatul ăla”

Toată lumea știe faptul că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au pus punct relației lor, care a fost una de lungă durată. Cei doi și-au găsit alți parteneri și amândoi au vieți diferite, însă fericite! Ce a mărturisit Cristina Ciobănașu despre Ruxandra Ion, producătoarea filmelor de la Antena1, află în rândurile de mai jos.

Citește și Cristina Ciobănașu revine la Antena 1 și joacă alături de Vlad Gherman, fostul iubit. „Mi-am dat timp să mă resetez, să mă vindec și să îmi reorganizez prioritățile”

Momentul în care Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au pus capăt relației a fost unul foarte neașteptat pentru fani, și mai ales pentru cei apropiați, care îi vedeau împreună până la finalul vieții lor.

Ruxandra Ion, producătoarea filmelor de pe Antena 1, nu a experimentat sentimente mai bune atunci, întrucât, spune Cristina Ciobănașu, femeia îi asocia pe cei doi drept o echipă și era sigură că actrița va fi mereu sub ”aripa” lui Gherman.

„Țin minte că în perioada aia era speriată că sunt pe cont propriu, pentru că ea pe mine și pe Vlad ne-a văzut ca pe o echipă și m-a văzut pe mine în siguranță pentru că nu eram singură.

În momentul în care m-am despărțit de Vlad, evident că și trăirile mele erau unele de frecvență joasă, nu eram bine nici eu, și văzându-mă în starea asta, îi părea rău pentru mine și își dorea să-mi găsesc din nou echilibrul și să fiu bine, chiar dacă sunt singură.

Țin minte că mi-a zis atunci, „dacă tot ești singură, profită de perioada asta și descoperă-te, află cine ești și vezi ce-ți dorești de la viață, de la tine, de la un posibil partener, cunoaște-te mai bine, pentru că îți va fi mai ușor pe viitor, când se va ivi ocazia să-ți găsești un partener, să știi ce vrei și să intri cu încredere în noua relație”. Mi s-a părut extrem de prețios sfatul ăla, pentru că eu de asta aveam nevoie”, a declarat Cristina Ciobănașu, potrivi Viva.

”N-o s-o facă nimeni”

Deși i-a fost foarte greu să o ia de la capăt, Ciobănașu a realizat că dacă nu va lua cele mai bune alegeri pentru sine, nimeni altcineva nu va putea face lucrurile acestea în locul ei.

Cu ajutorul prietenilor, dar și cu ajutorul actualului iubit, actrița a reușit să treacă peste unul dintre cele mai grele momente din viața sa.

„Chiar simt că sunt într-o perioadă de deplină dezvoltare și asta pentru că mi-am dat seama că dacă nu muncesc eu pentru visurile mele, n-o s-o facă nimeni, și dacă nu am eu încredere în mine, dacă nu mă ridic singură de jos, s-ar putea să nu o facă nimeni altcineva, și atunci când o faci singur pentru tine este mult mai de impact decât atunci când ți se spune „ești minunată”, dar tu nu crezi asta pentru că tu cu tine ai niște probleme, pentru că tu cu tine ai niște probleme, e lipsa de încredere în sine în propriile-ți forțe.

Citește și Vlad Gherman rupe tăcerea despre Cristina Ciobănașu, la trei ani de la despărțire: „M-a luat în brațe și ne-am sărutat pentru ultima oară. Am slăbit 10 kilograme, mâncam doar ca să nu mor”

Aveam foarte multe momente în care mă gândeam „nu sunt suficient de bună să fiu aici”, „ce-am făcut eu să merit asta”, „totul a fost doar un pur noroc și atât” și momente de cădere în care pur și simplu nu puteam să văd partea plină a paharului. Atunci, Alex și prietenele mele au fost un stâlp de rezistență pentru mine în momentele alea, pentru că m-au tras de mânecă și mi-au zis „nu fi nebună, e doar o cădere și o să vezi că o să fie mai bine”, a continuat ea, potrivit Viva.ro.

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Meseria bine plătită pe care nimeni nu vrea să o facă. Salariile pot ajunge și la 6000 de lei pe lună
Capital.ro
Se schimbă buletinele în România. Când se emit noile cărți de identitate
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
Informația momentului despre salariul minim! Cum va fi stabilită formula de calcul
Adevarul
Cum a fost convinsă o tânără să renunțe la școală și la familie pentru a se prostitua. „Era o mașină de făcut bani”
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Pare banală, dar mulți șoferi o ignoră. Regula care aduce o amendă zdravănă
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Cabral, 'pus pe hold' de o… blondisancă! Ce mai contează că e adjudecat + copii acasă? L-a ispitit grav!
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
Devine ilegal în TOATĂ ROMÂNIA. NU se va mai putea face acest lucru sub NICIO FORMĂ
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
Sfinții CONSTANTIN și ELENA. Ce nume sărbătorim astăzi
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'