Cum a trecut Raluca Pastramă peste divorțul de Pepe. ”Erau zile când nu mâncam deloc”

Fosta soție a cântărețului a povestit pentru Antena Star cum a decurs perioada de după divorțul de Pepe. Raluca Pastramă a trecut prin momente grele, iar efectele și-au pus amprenta asupra fizicului său.

05 mai 2021, 15:01
Cum a trecut Raluca Pastramă peste divorțul de Pepe. ”Erau zile când nu mâncam deloc”

Cum a trecut Raluca Pastramă peste divorțul de Pepe. Cei doi și-au spus adio în urmă cu câteva luni, iar acum Raluca a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat în ultima perioadă. Aceasta a trecut cu greu peste separarea de cel care i-a fost partener în ultimii ani, iar efecte și-au pus amprenta și pe fizicul său.

Vedeta a mărturisit că s-a simțit foarte rău în acea perioadă, în contextul în care inițial divorțul ar fi trebuit să fie unul discret și amiabil. Se pare că lucrurile au luat altă întorsătură și puternic afectată, Raluca a slăbit enorm în ultimele luni.

Cum a trecut Raluca Pastramă peste divorțul de Pepe

„Mi-e mai greu pentru mine în perioada asta, nu am reușit total să mă liniștesc. Mai am nevoie de o perioadă.. Sunt alte lucruri care au prioritate, copiii, să ai liniște sufletească. Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram ca o umbra. După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri positive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă. Erau zile când nu mâncam deloc”, a spus Raluca Pascu pentru Antena Stars.

În ceea ce privește relația cu Pepe, Raluca Pascu a susținut că „atât a fost să fie”. „De rugat mă rog, tocmai ce am terminat 40 de zile Acatistul Maicii Domnului. Am rugăciuni pentru familie, casă, copii. Doar cine a trecut prin asta poate înțelege. Nu știu dacă mă regretă, e mult spus. Cred că regretă situația în sine, sunt sigură că nimeni nu vrea să ajungă să divorțeze sau să nu mai fie fericit. Asta a fost povestea noastră, atât a fost să fie”, a mai spus Raluca Pascu.

Citește și: La ce spectacole de teatru putem merge în luna mai în București

Pepe și Raluca au petrecut împreună Paștele

Deși au divorțat în luna februarie a acestui an, cei doi au decis să petreacă Paștele în familie. Pepe și Raluca continuă să fie aproape pentru fetele lor în momentele importante.  Chiar dacă drumurile li s-au separat de la divorț, cei doi continuă să fie prezenți împreună în viața celor două fiice, Maria și Rosa. Acest lucru s-a întâmplat și de Paște, când au ciocnit ouă în familie. Celebrul cântăreț nu a lipsit nici de la aniversarea fetiței mici, moment în care s-a reunit pentru prima dată după divorț cu Raluca.

În ziua de Paște, Pepe și Raluca Pastramă au lăsat în urmă orice fel de neînțelegere și au luat masa împreună. Cei patru s-au bucurat de mâncarea tradițională și timpul petrecut împruenă. Pepe și-a filmat fetițele în timp ce ciocneau și le-au urat fanilor un Paște fericit. Și Raluca Pastramă  s-a pozat alături de fiicele ei în timp ce ciocnau ouă.

Citește și: Florin Salam, spectacol într-un restaurant din Bucureşti. Ipostaza inedită în care a fost surprins manelistul VIDEO