Cum afectează LUNA PLINĂ fiecare zodie în parte? LEII sunt abătuţi, iar BALANŢELE revin la viaţă

Săptămâna aceasta avem Lună plină în Peşti. Miercuri, 6 septembrie, ora 10:03, imediat după ce Mercur îşi reia mersul direct, iar Marte intră în Fecioară, pe 5 septembrie. Luna plina înseamnă final, coacere, rod.

06 sept. 2017, 07:20
Cum afectează LUNA PLINĂ fiecare zodie în parte? LEII sunt abătuţi, iar BALANŢELE revin la viaţă

BERBEC

Accent pus pe sanatate, liniste, izolare. Berbecii pot intelege acum cum au ajuns in situatii de viata neplacute si cum si-au pus singuri bete in roate. Iertarea, acceptarea, abandonul in fata realitatii sunt vitale si ii ajuta sa se vindece de ceva.

TAUR

Taurii au de devoalat o relatie din viata lor, care nu (mai) este ceea ce credeau ei. Isi dau seama ca unele relatii sunt altfel decat se asteptau. Pot suferi deziluzii in dragoste sau in relatii pe care le implica un proiect comun. Este o etapa in care isi reevalueaza sentimentele, iubirea, relatiile.

GEMENI

Au de luat decizii care vizeaza cariera si relatiile, parteneriatele. E posibil sa constientizeze ca nu se pot baza pe anumite relatii sau ca au avut asteptari prea mari. Ori cadrul profesional nu e ce credeau ei si au nevoie de un restart carieristic.

RAC

In cazul Racilor, e vorba despre viitor. Ei isi evalueaza posibilitatile si e indicat sa evite fanteziile si dorintele care depasesc barometrul lor interior. Unii Raci isi dau seama ca nu mai pot ramane pe drumul de pana acum. Se pot apuca de studii noi, e nevoie sa schimbe niste convingeri, sa fie sinceri cu ei. Pot avea revelatii si viziuni extraordinare.

LEU

Pentru Lei, este o saptamana de evaluare a resurselor pe care le au la dispozitie si pe care le pot accesa prin altii. E posibil sa plateasca pentru niste neglijente din trecut, dar e la fel de posibil sa primeasca favoruri si beneficii la care nu au sperat.

FECIOARA

Relatiile sunt in prim plan. Fecioarele care au idealizat o relatie sau o persoana, acum pot fi descumpanite, dezamagite. Este momentul adevarului, luna adevarului, pentru nativii Fecioara. Ei vad prea bine acum, cu cine si cum e bine sa mearga la drum, pe cine au judecat pe nedrept si pe cine au ridicat in slavi prea mult si prea devreme.

BALANTA

Balantele au de evaluat si schimbat rutina zilnica, programul si stilul de viata. Tot ce nu le face bine, e necesar sa elimine din viata lor. Daca pana acum au facut excese, au adoptat tot felul de retete in care au crezut orbeste, acum e nevoie sa le reevalueze si ajusteze.

Citeşte mai mult pe kfetele.ro.