Horoscop: Cum afectează zodiile Super Luna Albastră

Pe 31 ianuarie, Super Luna Albastră va putea fi văzută pentru prima oară, după 150 de ani. Ea va fi cu 14% mai mare decât de obicei și cu 30% mai strălucitoare decât în mod normal. Află cum afectează acest fenomen fiecare semn zodiacal în parte! 

30 ian. 2018, 09:31
Horoscop: Cum afectează zodiile Super Luna Albastră

Berbec

Pe planul sănătății, începi să suferi de insomnii, lucru care îți afectează și viața socială, dar și personală. Începi să devii din ce în ce mai irascibilă și nu suporți să ți se atragă atenția. Urmările Lunii Albastre se vor resimți și în luna februarie.

Taur

De regulă, ești o persoană foarte activă, însă apropierea Lunii Albastre de pe 31 ianuarie îți va risipi orice urmă de energie. Vei observa că lucrurile se vor desfășura într-un ritm mai lent, așa că așteptările tale trebuie să fie pe măsură.

Gemeni

Nu îți vor ieși toate planurile așa cum ți le-ai propus, însă acest lucru nu ar trebui să te dezamăgească, ci dimpotrivă, să te încurajeze să încerci mai mult! Ești genul de persoană care nu se dă bătută, însă trebuie să aștepți să treacă toată această perioadă nefastă.

Află cum va fi influențată zodia ta de Super Luna Albastră pe clickpentrufemei.ro.