Cum afli dacă iubitul te vrea de soţie fără să-l sperii

Multe femei implicate in relatii stabile, de lunga durata isi pun intrebarea “Unde duce?” si, mai precis, “Oare vrea sa ne casatorim?”. Iata mici indicii care-ti pot spune ce intentii are partenerul in ceea ce priveste viitorul in doi (sau separat).

09 nov. 2015, 07:55
Cum afli dacă iubitul te vrea de soţie fără să-l sperii

In primul rand este bine sa dai cartile pe fata. Chiar daca nu se pune problema casatoriei, femeia, dar si barbatul ar trebui sa recunoasca ce asteptari au de la viitor. Este perfect in regula ca ea sa spuna „Da, la un moment dat as vrea sa ma marit”, dar fara sa puna niciun fel de presiune sau sa astepte ceva in schimb, in prezent, de la partenerul ei.

Totusi, reactia lui spune multe despre viitorul relatiei. Daca se sperie de la sine putere, chiar daca i se explica clar ca nu se doreste o casnici „acum si aici”, inseamna ca este un barbat inca imatur emotional si relational, incapabil sa-si asume un angajament pe termen lung.

Daca primeste informatia cu calm, exact asa cum i se livreaza, atunci este clar ca este un barbat cu capul pe umeri, matur, care nu se simt amenintat in niciun fel de cuvintele „casatorie”, „casnicie”, „maritat” sau „insurat”.

Continuarea pe Lyla.ro.