Cum afli rapid dacă iubitul îţi este INFIDEL

Nu trebuie să citești nici rânduri multe, nici să faci teste grele pentru a-ți da seama de infidelitatea partenerului. Mici detalii te ajută să realizezi imediat ce se întâmplă de fapt în relația ta.

23 iul. 2014, 08:52
Cum afli rapid dacă iubitul îţi este INFIDEL

Îți spune mai multe variante despre aceeași faptă –  se încurcă în mărturisiri și ceva nu se leagă scrie euforia.ro. Se contrazice, are variante opuse ale acelorași întâmplări. Pune-te pe gânduri, cercetează și analizează situația!

Vorbește despre lucruri care înainte nu-l interesau – filme, seriale sau raționamente cărora înainte nu le dădea nici cea mai mică atenție, au devenit brusc subiecte de discuție importante. Fii atentă, reprezintă indicii importante!

Nu-ți mai acordă atenție –  este total absent în ceea ce te privește, nu mai simte nici să te asculte și cu atât mai puțin să-ți facă pe plac. Este un motiv în plus să fii cu băgare de seamă și să faci ceva pentru a schimba situația în favoarea ta!

În concluzie, femeile simt atunci când sunt înșelate, iar dacă detaliile îți dau de bănuit, atunci e clar, trebuie să iei atitudine!