Cum afli viteza de internet şi de ce nu ai nevoie de una mai mare

Într-o perioadă în care operatorii promovează oferte de până la 1Gbps, este momentul ideal să înveţi cum afli viteza de internet şi de ce nu îţi utilă una mai mare.

04 iun. 2015, 08:54
Cum afli viteza de internet şi de ce nu ai nevoie de una mai mare

Este incredibil de uşor să promovezi un serviciu ieftin şi bun. Este la fel de uşor să te abonezi la el şi să plăteşti doi ani de zile un abonament de care nu doar că nu ai nevoie, dar nici măcar nu ai cum să profiţi de el.

Vorbim de conexiunile la internet care în România au atins nişte valori astronomice la nişte preţuri derizorii. Poţi plăti 50 sau 80 lei pe o viteză de până la 1Gbps, în condiţiile în care în SUA riscaţi să plătiţi de cinci sau zece ori mai mult pe acelaşi serviciu.

Cum afli viteza de internet? La ce te ajută?

Cei mai mulţi operatori de internet promovează viteze de internet de până la 1Gbps. Cei mai mulţi dintre voi au o conexiune de aproximativ 100Mbps, dar majoritatea nu au hardware-ul necesar pentru a profita nici măcar de o conexiune de 50Mbps. Aceasta este însă doar o parte din problemă. Să începem cu începutul: cum afli viteza de internet.  

cum afli viteza la internet

În momentul în care v-aţi făcut un abonament la internet, în majoritatea contractelor, viteza voastră este specificată sub forma „până la X Mbps”. 

Mai multe detalii pe playtech.ro