Cum ajungi PUTRED de bogat, lucrând la stat. Cine este directorul cu case în Miami şi Belgia VIDEO

Preşedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor este unul dintre cei mai bogaţi români care lucrează la stat. Daniel Tudor câştigă peste 42.000 de euro pe lună şi, pe lângă cariera solidă, el şi-a construit şi o avere impresionantă. Nici nu e de mirare, în condiţiile în care, pe lângă salariile de zeci de mii de euro, la această instituţie de stat s-au dat prime de 60.000 de euro pe lună de persoană.

24 apr. 2013, 15:24
Cum ajungi PUTRED de bogat, lucrând la stat. Cine este directorul cu case în Miami şi Belgia VIDEO

Cu un salariu de 42.000 de euro pe lună, şeful Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, Daniel Tudor, este putred de bogat, informează România TV.

Daniel Tudor are în bănci 3 milioane de euro. De asemenea, el deţine şapte case şi patru apartamente în România, Turcia, Belgia şi Statele Unite, dar şi 40.000 de metri pătraţi de teren. Are şi bijuterii de 100.000 de euro. Toate bunurile sunt trecute în declaraţia de avere a soţiei sale, ajunsă senator. Astfel de venituri l-au enervat şi pe premierul Victor Ponta, care a atras atenţia că nici bancherii nu au salarii precum cele de la CSA.

Guvernul este însă de vină pentru aceste salarii, susţin cei din PDL. „E pacat ca a durat un an de zile ca domnul Ponta sa afle ca exista astfel de salarii pentru persoanele nominalizate de catre propriul sau guvern. Sa iasa premierul Victor Ponta si sa ne anunte cu cat a redus aceste salarii, nu doar sa ne anunte ca ele exista”, spune Andreea Paul.

Comisia de Supraveghere a Asigurărilor este instituţia unde şapte membri din conducere şi-au dat prime de 60.000 de euro de persoană în luna decembrie a anului 2012. Şi asta în condiţiile în care fiecare are un salariu lunar de 10.000 de euro. Deşi vorbim de o instituţie de stat, aceştia, culmea, nu sunt bugetari.

„Această practică este revoltătoare şi nu se pot aduce argumente pentru ca un şef de companie să aibă salariul de 30-40 de ori mai mare decât al unui ministru”, a declarat, la România TV, ministrul Bugetului, Liviu Voinea.