Cum alegi un brad de Crăciun bun. Trucul care te va ajuta să nu dai banii degeaba

Cum alegi un brad de Crăciun bun. Sărbătorile de iarnă nu sunt doar despre bunătăţile culinare pe care le punem pe masă, un alt aspect foarte important este bradul. Acest arbora este unicul simbol specific Crăciunului, aşadar merită o atenţie deosebită.

11 dec. 2021, 18:23
Cum alegi un brad de Crăciun bun. Trucul care te va ajuta să nu dai banii degeaba
Cum alegi un brad de Crăciun bun

Cum alegi un brad de Crăciun bun. Ca să nu dai banii degeaba şi să te ţină până trec sărbătorile de iarnă, îţi prezentăm un truc care nu va da greş dacă îl vei încerca.

Cum alegi un brad de Crăciun bun

Atunci când vrei să cumperi un brad bun de Crăciun, neapărat trebuie să îl scuturi atunci când îl alegi. Dacă în urma scuturării cad multe ace de pe el, atunci înseamnă că este deja uscat și ar trebui să te îndrepți către altul, dacă vrei să îl ai toată luna decembrie.

Dacă acele frunzulițe aciculare nu cad de pe el în număr mare, înseamnă că bradul este numai bun de cumpărat și de împodobit.

Citeşte şi: Cum arată bradul de Crăciun al Biancăi Drăguşanu: „Fiță, fiță! Dar n-aș vrea să mă laud singură”

Cât costă un brad natural de Crăciun, în 2021

Fiecare comerciant care vinde brazi de Crăciun cere o anumită sumă, în funcţie de tipul sau de soiul de brad. Pentru unul natural, sumele sunt cuprinse între 77 de lei și 5200 de lei.

Și brazii artificiali au prețuri diferite. Făcând o analiză a prețurilor de pe diferite site-uri care dau spre vânzare brazi, un român poate să scoată între 18 lei și 5400 de lei, depinzând de tipul, înălțimea, culoarea, dar și alte ornamente sau obiecte pe care le mai oferă în pachet.

De exempleu, un brad artificial, dar care are deja incorporate leduri și conuri naturale, de 183 cm, costă și aproape 600 de lei. Pe când un brad artificial simplu costă și 18 lei, cu preț redus, având o înălțime de 60 de centimetri, având inclus în pachet și un suport și un set de luminițe. Însă, există și variante de brăduți de câțiva centimetri, de cele mai multe ori până în 50 cm, care ajung să coste și până la 100 de lei, scrie Cancan.ro.


loading...
Partenerii noștri