Cum arată acum băiatul adoptat de Horia Brenciu în 2014. Are 7 ani şi a mers pentru prima oară cu trenul FOTO

Horia Brenciu a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu micuțul Toma, băiețelul pe care l-a adoptat în 2014.

04 aug. 2021, 16:21
Cum arată acum băiatul adoptat de Horia Brenciu în 2014. Are 7 ani şi a mers pentru prima oară cu trenul FOTO

Cum arată acum băiatul adoptat de Horia Brenciu în 2014. Micuțul Toma a avut parte recent de o nouă experiență în viața lui: acesta a mers pentru prima oară cu trenul! Tatăl lui a scos imediat telefonul și l-a fotografiat, semn că băiatul va revedea peste ani imaginile și își va aminti prima plecare cu trenul, din Gara de Nord.

Cum arată acum băiatul adoptat de Horia Brenciu în 2014

„Și Toma a prins primul tren din viața lui…”, este mesajul scris de Horia Brenciu pe Facebook, în dreptul imaginilor cu băiețelul lui. Imaginea a strâns mii de aprecieri din partea internauților, dar și numeroase comentarii: „Bravo Toma! Vacanţă plăcută! Superb trolerul, iar Toma un dulcic!!!”, „Doamne ajută,să fie sănătos și să mulțumească celui de sus!”, „Toma a prins primul tren când ați intrat voi în viața lui!”.

Povestea emoţionantă a adopţiei lui Toma, băieţelul lui Horia Brenciu: „Nu-l avortează, îl vrem noi. Dacă ţi-e dat să primeşti ceva, totul se poate împlini”

Toma a ajuns în familia lui Alice Dumitrescu și Horia Brenciu în urma unui proces lung și obositor, care a durat trei ani. „Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea, 15 ani. Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato! Acum, Maria are 20 de ani, Andreea, 28 de ani. În 2012, pe 1 noiembrie a venit pe lume fetiţa noastră, Mina, care are 7 ani şi dragul nostru Toma vă salută la cei 5 ani ai lui… Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis: «Nu-l avortează, îl vrem noi!». Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a declarat Horia Brenciu în 2019, în cadrul emisiunii „Profesioniștii”.


loading...