Cum arată ACUM băieţelul lăsat fără FAŢĂ de un bull terrier anul trecut FOTO

Când micuţul Keiron Guess a avut fața sfâșiată de un câine, mama lui, Stacey Drury, a suferit coșmarul oricărui părinte. Privindu-şi copilul de doi ani desfigurat de un câine al vecinilor, mama copilului a crezut că nu îşi va reveni vreodată din şoc.

16 iun. 2013, 15:23

Keiron Guess, din Marea Britanie, a fost atacat de un bull terrier anul trecut, când avea doar doi ani. Atacul a avut loc după ce Keiron a ajuns în grădina din spate a unui vecin, potrivit The Sun.

Bunicul lui Keiron, Dave, a trebuit să tragă îngrozit câinele de pe el, iar la scena violentă a fost martor şi fratele lui Keiron, Mackenzie, atunci în vârstă de cinci ani.

Copilul a suferit răni îngrozitoare, şi-a pierdut vederea la un ochi și a fost lăsat fără nas și o ureche. A fost nevoie de o operație de zece ore pentru a-i salva viața.

Familia nu a putut să dea în judecată proprietarul, deoarece câinele era în grădina lui privată, dar animalul a fost eutanasiat.

Stacey și Anthony Guess, în vârstă de 26, care au, de asemenea, şi o fetiţă, Holly-Marie, au început să îşi revină din traumă, iar Keiron a fost supus mai multor operaţii estetice.

CITEŞTE ŞI O adolescentă britanică a fost găsită moartă într-o casă cu cinci câini extrem de agresivi