Cum arată acum Caddy de la BUG Mafia. Are doi băieţi: „Să-şi pună capul la contribuţie şi să muncească”

Cum arată acum Caddy de la BUG Mafia. În vârstă de 45 de ani, unul dintre cei mai apreciaţi rapperi din anii '90, este un familist convins. Are o familie frumoasă alături de Diana Sfetcu, cu care are doi băieţi, Alexandru şi Armin.

05 ian. 2022, 15:41
Cum arată acum Caddy de la BUG Mafia. Are doi băieţi: „Să-şi pună capul la contribuţie şi să muncească”
Cum arată acum Caddy de la BUG Mafia

Cum arată acum Caddy de la BUG Mafia. Dacă în urmă cu mulţi ani, rapperul care fonda trupa BUG Mafia împreună cu Tataee, pe numele său real, Dragoș Vlad Neagu, era etichetat ca fiind unul dintre băieţii duri, astăzi, se dedică aproape în totalitate familiei.

Cum arată acum Caddy de la BUG Mafia

Are doi băieţi pe care îi iubeşte foarte mult şi nu încearcă să îi răsfeţe foarte tare. Artistul a declarat că nu vrea să le cumpere lucruri foarte scumpe, nici măcar dacă şi-ar permite. Merge pe principiul că cei doi trebuie să cunoască valoarea banului şi să muncească pentru ei.

Citeşte şi: Incredibil cum arată acum Tataee de la BUG Mafia! Și-a lăsat chică și și-a împletit părul. E mai gras ca niciodată VIDEO

Nu prea am proiecte de viitor, deocamdată, în timpul ăsta mai mult am stat cu familia, decât proiecte. Oricum, la noi, Mafia, proiectul e făcut pentru tot viitorul. Am nişte colaborări, care o să apară în perioada următoare.

De pe primul album, mi-am cumpărat o pereche de adidaşi şi un inel de aur cu piatră roşie. Şi adidaşii tot cu roşu erau.

Am doi copii, unul are unsprezece ani, unul opt. Au început să mă tragă de buzunar, bineînţeles. Sunt mai pe stilul rap, aşa, spre hip-hop. Dacă vor lucruri foarte scumpe, nu le iau. Nu le-aş lua nici dacă aş avea. Dacă vor un tricou de  5000 de euro, să-şi facă banii lor şi să-şi cumpere. Sunt copii care muncesc de la şase ani, să îşi pună capul la contribuţie„, a declarat Caddy la emisiunea online Porc TV.

Toți membrii trupei B.U.G. Mafia sunt tătici

Caddy nu e singurul din trupă care a îmbrățișat viața de familie. Uzzi (Alin Demeter) a devenit tătic la 6 mai 2021. Soția lui, Floriana, e la prima sarcină. Cei doi nu au comentat public pe acest subiect.

Tataee (Vlad Irimia) trăiește din 2017 în Barcelona, alături de soția lui și cei 3 copii ai lor. Rapperul spune că se simte mai bine ca oricând și că plecarea din România a fost în interesul copiilor săi.