Cum arată acum cele mai iubite actriţe de telenovele GALERIE FOTO

Iata cum arata in 2016 cele mai indragite actrite de telenovele, femeile care ne-au intrigat in fata micului ecran.

13 apr. 2016, 10:41

Ana Paula Arosio (Terra Nostra, 1999)

Giuliana din „Terra Nostra” a incantat publicul romanesc in anii 2000. De-a lungul anilor, Ana Paula Arosio a jucat in mai multe telenovele de succes, insa niciuna nu a atins cotele de audienta pe care le-a avut „Terra nostra”. Ultima telenovela in care a participat a fost „Na Forma da Lei: (2010).

Barbara Mori (Rubi, 2004)

Focoasa uruguayana sfideaza inaintarea in varsta si arata la fel de bine ca in tinerete, unii spun ca este chiar mai frumoasa decat era in „Rubi”. Barbara a mai jucat si in filme, incluzand unul hindi (Kites, 2010).

 

Lucero (Alborada, 2005)

N-o sa iti vina sa crezi, dar Lucero are 46 de ani. Se tine bine, nu? Ultima telenovela in care a aparut a fost „Por ella soy Eva”, produsa in 2012.

 

Silvia Navarro (Indoiala, 2002)

Silvia Navarro a fost destul de activa pe micile ecrane in cei 14 ani de la succesul obtinut cu telenovela „La duda”. Ultima ei aparitie a fost anul trecut in „Mi corazon es tuyo”.

 

Adela Noriega (Amor real, 2003)

Cuplul format de Adela Noriega si Fernando Colunga in „Amor real” ramane unul de reper in istoria telenovelelor. Actrita de 46 de ani a disparut complet din lumina reflectoarelor in 2008, cand a jucat in „Fuego en la sangre”.

 

Edith Gonzalez (Salome, 2001)

Pe Edith Gonzalez o stiti din mai multe telenovele. A fost de doua ori in Romania, la invitatia postului Acasa TV. Ultima oara a vizitat Bucurestiul in 2007. Desi are 51 de ani dintre care aproape jumatate dedicati micului ecran, actrita nu paraseste lumea telenovelelor. Acum joaca in „Eva la trailera”.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com

Citeşte şi O mai ştii pe Natalia Oreiro? Uite cum arată acum vedeta de telenovele