Cum arată acum copilul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă. Imagine rară cu micul Noah FOTO

Cristina Ich a născut pe 26 octombrie 2019. Vedeta a adus pe lume primul său copil și al lui Alex Pițurcă, bărbatul cu care nu s-a căsătorit până în prezent.

08 apr. 2021, 09:12
Cum arată acum copilul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă. Imagine rară cu micul Noah FOTO

Cum arată acum copilul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă. Cristina Ich este prezentă tot timpul pe Instagram și InstaStory, dar a decis că ceea ce ține de copilul său să fie cât se poate de privat și doar la câteva luni a publicat prima poză cu acesta.

Cum arată acum copilul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă

Vedeta le-a spus fanilor că e prima și ultima imagine postată cu micil Noah, însă paparazzii SpyNews au surprins imagini de senzație cu micuțul, ajuns la vârsta de un an și jumătate. Cristina Ich a mers la un salon de cosmetică, iar după ce a petrecut mai multe minute în interior s-a dus glonț către mașină, unde era așteptată de bona copilul său, care îl avea pe micuț în brațe. După mai multe minute de mers în trafic, Cristina Ich a ajuns în apropierea casei. Ea are parte tot timpul de ajutorul bonei, astfel că atunci când a coborât din mașină tot aceasta a fost cea care l-a luat pe copil în brațe.

Cristina Ich, şocată de obiceiurile „socrului” ei! Ce face Victor Piţurcă în fiecare zi

Cristina Ich se numără pe lista celor mai apreciați influenceri de la noi din țară. Vedeta a reușit să-și strângă o comunitate mare de fani pe Instagram, acolo unde ea obținute sume frumoase pe fiecare lună. În prezent influencerița are peste 827.000 de fani, iar ea e activă zilnic pe InstaStory acolo împărășește cu admiratorii săi toate experiențele sale de zi cu zi.