Cum arată acum Macaulay Culkin, la 30 de ani de la apariția primului film „Singur Acasă”

"Singur Acasă" e, poate, cea mai vizionată serie de filme din lume în perioada sărbătorilor de iarnă. Magia Crăciunului parcă nu e la fel fără aceste producții, chiar și acum, la 30 de ani de la apariția primului film.

05 dec. 2020, 18:59
Cum arată acum Macaulay Culkin, la 30 de ani de la apariția primului film „Singur Acasă”

Macaulay Culkin, actorul care a jucat rolul principal în „Singur Acasă”, avea doar 10 ani atunci când a apărut în primul film. Timpul a trecut și actorul arată de nerecunoscut acum, la cei 40 de ani ai săi.

După ce a jucat în „Singur Acasă” și „Singur Acasă 2: Pierdut în New York”, a devenit unul dintre cei mai de succes actori tineri. A ajuns să se situeze pe locul doi în două topuri realizate de VH1 (100 cei mai tari copii-artiști) și E! (50 cei mai tari copii-artiști).

Rolul din „Singur Acasă” i-a adus numeroase premii și nominalizări. A jucat mai apoi și în alte filme, dar și seriale de televiziune, însă nu a mai reușit să atingă același succes ca în filmele de Crăciun.

Deși carisma și talentul actoricesc îi promiteau o carieră înfloritoare în cinematografie, Macaulay Culkin nu a dorit să stea prea mult în lumina reflectoarelor.

Actorul se bucură acum de intimitate pe plan personal și duce o viață liniștită, alături de iubita lui și animalele lor de casă, un cățel și două pisici. Așa a fost fotografiat în luna octombrie, alături de prietena lui, Brenda Song, și animalele de companie pe care le-au scos la plimbare pe străzile din Los Angeles.

Macaulay e un mare iubitor de animale și își fotografiază câinele și pisicile cu fiecare ocazie pentru a le pune pe Instagram.

Acum aproximativ șapte ani, Macaulay Culkin a avut și probleme cu drogurile și probleme de sănătate. A ajuns la dezintoxicare și, în cele din urmă, a reușit să scape de dependență.