Cum arată acum Mircea Solcanu. Fostul prezentator tv a dispărut de pe sticlă cu mai mulţi ani în urmă

Mircea Solcanu pare că a depăşit problemele financiare. Acesta a fost surprins alături de câţiva prieteni într-un club celebru de pe litoral.

21 aug. 2022, 21:14

Cum arată acum Mircea Solcanu. Fostul prezentator tv a dispărut complet din lumea showbizului în urmă cu mai mulţi ani, atunci când a renunţat şi la televiziune.

Cum arată acum Mircea Solcanu. A fost surprins într-un club de pe litoral

Citeşte şi Drama fără sfârşit a lui Mircea Solcanu. I-a recidivat tumora la creier, iar mama lui e imobilizată la pat VIDEO

Fostul coleg al lui Cabral a fost surprins de paparazzi Cancan.ro într-un club celebru de pe litoral. Acesta purta o cămașa albă de in, șort de baie și tenișii de culoare deschisă.

Fostul prezentator tv  se afla în compania unor prieteni şi pare că a depăşit atât problemele de sănătate, cât şi pe cele financiare.

Cât a stat la masă și a întreținut atmosfera, fostul coleg al lui Cabral a fumat ţigară după tigară şi şi-a făcut de cap cu narghileaua.

Reamintim că Mircea Solcanu, 45 de ani, s-a retras de pe micul ecran în 2014 şi s-a retras la Constanţa, oraşul lui natal. La scurt timp, el a suferit o operație pe creier. Fostul prezentator a rămas fără auz la o ureche, motiv pentru care a solicitat de la statul român o pensie de handicap. Până în ianuarie 2022 primea 760 de lei lunar, iar de atunci suma s-a mărit la 2.000 de lei.

Citeşte şi Mircea Solcanu, mesaj tranșant la adresa foștilor colegi: „Nu îmi e dor de nimic. Situația mea cred că poate fi o lecție pentru toți cei din breaslă” VIDEO