Cum arată ACUM un SIMBOL al FRUMUSEŢII. O mai recunoşti? Află-i SECRETELE GALERIE FOTO VIDEO

O vedetă internaţională căreia bărbaţii îi cădeau la picioare, iar pe unele femei le făcea învidioase a refuzat să apeleze la chirurgia estetică, lăsând natura să lucreze nestingherită asupra fizicului ei.

06 sept. 2014, 12:33

La vârsta de 76 de ani, o faimoasă actriţă italiană se mândresţe pentru faptul că s-a ţinut departe de cuţitul de înfrumuseţare, de botox, implanturi sau alte surogate estetice. Claudia Cardinale, detestă pur şi simplu chirurgia estetică şi nu se sfieşte să spună acest lucru în public, scrie Voici. 

La începutul lunii septembrie, etalonul farmecului feminin din anii ’60-’80, a făcut dezvăluiri despre aversiunea sa faţă de înfrumuseţarea plastică, în cadrul unui inteviu acordat Radio MFM: „Nu-mi place asta (chirurgia estetică, n.r.). Te uiţi în oglindă şi nu ştii cine eşti. În ziua de azi, toate femeile „refăcute” seamănă între ele”, iar Claudiei nu-i place să fie „copiată la xerox”.

Citeşte şi A suferit 100 de operaţii estetice, iar acum şi-a scos implanurile faciale. Arată mult mai tânără

Claudia Cardinale e mândră de vârsta şi înfăţişarea ei şi este adepta îngrijirii prin mijloace mai naturale. Bineînţeles, folosesc o cremă de faţă zilnic, iar dacă nu ies din casă, nu mă mai machiez”, a mărturisit actriţa italiană. Iar dacă obsesia pentru înfrumuseţarea cu bisturiul ar mai fi scuzabilă pentru femeile ajunse la o anumită vârstă, Claudia nu este însă în stare să înţeleagă pentru nimic în lume de ce fetele tinere apelează la chirurgia estetică.

Citeşte şi O româncă este Miss Chirurgie Estetică în Italia FOTO

Viziunea ei despre lume şi viaţă este aceea că „timpul nu poate fi oprit”. „E absurd. Nu poţi să opreşti timpul. Timpul curge, iar tu nu poţi să îl opreşti”, a mai spus actriţa.