Cum arată acum Viorica de la Clejani, după ce a fost diagnosticată cu diabet: „De două zile cam îmi tremură corpul. Aseară nu am mâncat”

Cum arată acum Viorica de la Clejani, după ce a fost diagnosticată cu diabet. Artista este la dietă de ceva vreme, a renunțat la mâncarea care-i făcea rău și nu-și mai satisface poftele nocturne. Mai mult, din milă pentru animale, a decis să nu mai consume nici carne.

29 dec. 2023, 19:11
Cum arată acum Viorica de la Clejani, după ce a fost diagnosticată cu diabet: „De două zile cam îmi tremură corpul. Aseară nu am mâncat”
Cum arată acum Viorica de la Clejani, după ce a fost diagnosticată cu diabet

Cum arată acum Viorica de la Clejani, după ce a fost diagnosticată cu diabet. În urmp cu aproape un an, cântăreața a aflat că suferă de o boală pe care o are multă lume. Vestea a convins-o că este momentul să-și schimbe viața și să urmeze exemplul soțului său, care se ferea de excese culinare.

Citește și: Viorica de la Clejani, pe mâna medicilor. Artista trebuie să slăbească 15 kilograme: „Oglinda cred că se sperie de mine”

Cum arată acum Viorica de la Clejani, după ce a fost diagnosticată cu diabet

Acum, artista încearcă săevite preparatele care conțin carne- atât pentru că vrea să slăbească, dar și pentru că îi este milă de animale. În plus, evită să-și mai satisfacă poftele nocturne, pe care până acum nu le ignora.

Am reușit să duc diabetul în remisie de la coadă la cap. Nu mai mănânc nimic, o să mă duc de tot. Țin pasul cu Ioniță, mi-a zis că dacă mai sunt balenă ucigașă, mă lasă. Eu țin la căsnicia mea. Nu mai mâncăm niciunul, vino să controlezi frigiderul, e gol.

Eu nu mai mănânc, m-am dat pe vegan, așa ceva nu mai există. Legume. Am un inginer de sunet care mi-a insuflat. Ioniță nu mai mănâncă aproape nimic. De două zile cam îmi tremură corpul. Aseară nu am mâncat.

Mâncam la 02.00 noaptea mămăligă, pui la ceaun, el nu mânca. Ține regim de o viață întreagă. E la menopauză, îi face concurență lui Fulgy. Dacă am văzut că nu mai mănâncă, pentru cine să mai gătesc. De dragul animalelor, nu mai vreau să mănânc carne. Am văzut niște reportaje pe YouTube.

Vreau să fiu frumoasă, sănătoasă și să trăiesc mult și bine. Acum am cea mai mare energie, de când am slăbit ne iubim mai des. Înainte nu prea mai mergea treaba”, a declarat Viorica de la Clejani, la Pro TV.