Cum arată adevăratul Ronaldo la 46 de ani! Fostul fotbalist s-a logodit cu un model de 32 de ani FOTO

Ronaldo Nazario, supranumit ”Il fenomeno”, în vârstă de 46 de ani, s-a logodit cu partenera sa, Celina Locks, un model brazilian în vârstă de 32 de ani.

16 ian. 2023, 16:51

Ronaldo Nazario este considerat unul din cei mai mari fotbaliști din toate timpurile.

Legenda fotbalului brazilian, Ronaldo s-a logodit vineri cu iubita Celina Locks, aceasta fiind a patra încercare de a-și găsi partenera potrivită. Ronaldo a mai fost căsătorit de trei ori, însă de data aceasta pare să fi găsit femeia cu care are de gând să își petreacă tot restul vieții.

Celina a împărtășit fotografiile logodnei cu Ronaldo pe pagina sa de Instagram, iar cei doi sunt foarte fericiți, deși între ei este o diferența de vârstă de 14 ani, el având 46 de ani, iar ea 32.

Citiți: Al Hilal, ofertă galactică pentru Lionel Messi: un miliard de dolari pentru trei ani! Rivalitatea cu Cristiano Ronaldo s-ar putea muta în Arabia Saudită

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de C E L i N A (@celinalocks)

Evenimentul s-a produs în vacanța pe care cei doi au petrecut-o în Punta Cana, Republica Dominicană, conform digisport.ro

”Da, vreau! Te iubesc pentru totdeauna, Ronaldo”, a anunțat Celina pe social media, după ce Ronaldo i-a adresat marea întrebare chiar pe plajă.

Iubita lui Ronaldo este una dintre cele mai cunoscute femei din Brazilia și are circa 411.000 de urmăritori pe Instagram. Ea s-a născut în Curitiba, Brazilia și este model încă de la 17 ani. A început să lucreze din 2007 ca model și a prezentat pentru cele mai mari case de modă din lume.

În trecut, Ronaldo a mai avut căsnicii cu fotbalista Milene Domingues, alături de care are un fiu de 19 ani, cu Maria Beatriz Antony și cu Paula Morais. De ultima s-a despărțit la finalul lui 2014, după care a urmat relația actuală, cu Celina Locks.

Supranumit ”Il fenomeno”,  Luis Nazário de Lima este considerat unul din cei mai mari fotbaliști din toate timpurile, el fiind unul dintre cei trei jucători care au câștigat premiul Fotbalistul Anului FIFA , alături de Zinedine Zidane și Lionel Messi.

Deși s-a retras din fotbal pe 14 februarie 2011, el are fani în toată lumea și este extrem de apreciat pentru performanțele pe care le-a avut în cariera sa.

Citiți și: Veste șoc în lumea fotbalului! Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez și-au amânat planurile de nuntă și se pregătesc să anunțe oficial despărțirea