Cum arată Ana Baniciu însărcinată în luna a cincea. Artista abia așteaptă să-și strângă în brațe băiețelul – FOTO

Ana Baniciu așteaptă cu nerăbdare să devină mamă și să-și strângă băiețelul în brațe. Vedeta e însărcinată în luna a cincea.

08 feb. 2024, 09:05
Cum arată Ana Baniciu însărcinată în luna a cincea. Artista abia așteaptă să-și strângă în brațe băiețelul – FOTO

Ana Baniciu a fost prezentă recent la un eveniment și a atras toate privirile. Artista s-a pozat într-o rochie lungă, mulată, în care i se vedea burtica de gravidă.

Ana Baniciu are 31 de ani și, în urmă cu câteva săptămâni, a anunțat public faptul că e însărcinată. Artista a ținut sarcina secretă timp de patru luni. Ea și soțul ei, Edy Kovacs, au făcut anunțul printr-un video superb care i-a cucerit pe urmăritorii de pe rețelele sociale.

„Noi 3… Am reusit cumva sa tinem acest secret mai bine de 4 luni de zile si mi-am dorit din suflet sa fiu eu cea care va dau cea mai importanta veste de pana acum! Familia noastra se implineste. Suntem fericiti, recunoscatori si nerabdatori sa ne cunoastem iubirea cea mare… Ne aflam pe un taram nou, necunoscut, dar sunt sigura ca ne vom descurca asa cum am facut-o mereu! Multumesc, mama!”, a scris Ana Baniciu pe Instagram, alături de două fotografii în care i se vede burtica de gravidă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ana Baniciu (@ana_baniciu)

Citește și Ana Baniciu și soțul ei se mută într-o casă veche de 100 de ani. Care este motivul: „A fost o discuție foarte ciudată”

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit civil și religios în luna septembrie a anului 2023, la distanță de două săptămâni.

Povestea lor de dragoste durează deja de doi ani și jumătate. Ana a povestit cum a început relația cu iubitul ei și cum s-au cunoscut. „Ne-am întâlnit printr-o prietenă și vecină a mea de palier. Vecina mea care stătea perete în perete cu mine. M-a invitat într-o seară la Oțil (n.r. – Dani Oțil de la Antena 1) la restaurant.

Citește și Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău și a fostei soacre: ”A dat foc la casă și copiii mei erau în ea. Mi-a spus să dispar. Tot ce se întâmplă între mine și Gabi este mâna acestei femei”