Cum arăta Andreea Esca la începutul carierei. Imagini de colecție cu îndrăgita prezentatoare

Andreea Esca este fără doar și poate una dintre cele mai longevive prezentatoare de știri din țară. Cu multă ambiție, devotament și profesionalism a reușit să intre în inimile celor care o privesc cu interes seară de seară.

22 nov. 2022, 19:24

Andreea Esca este fără doar și poate una dintre cele mai longevive prezentatoare de știri din țară. De fiecare dată afișează un look fresh atunci când prezintă jurnalul de la PRO TV, însă puțini sunt cei care știu că aceasta vine în redacție cu mult înainte ca știrile să înceapă și asta pentru că își respectă cu strictețe meseria.

Cum arăta Andreea Esca la începutul carierei

În ciuda faptului că atunci prezintă jurnalul afișează o mină serioasă, în viața de zi cu zi este toată un zâmbet. Ba mai mult, debordează de energie și inspiră multe persoane, iar tunsoarea ei a devenit de referință. De curând, Andreea a postat pe conturile de socializare o serie de fotografii de la începuturile sale.

Ei bine, dacă în prezent este blondă și are părul scurt, pe modelul bob lung, în urmă cu 30 de ani jurnalista avea părul lung și șaten. De asemena, în imaginile postate pe conturile de socializare, observăm și cum aceasta avea o cu totul altă linie vestimentară. Ce-i drept, la pupitrul știrilor trebuie să afișeze o ținută cât mai sobră și elegantă.

Imaginile cu pricina au fost apreciate de mii de internauți care au ținut să o felicite pe aceasta pentru felul în care arată, iar câțiva dintre urmăritori i-au comentat că seamănă izbitor de mult cu fiica ei.

 Când a debutat Andreea Esca în televiziune

De mai bine de 26 de ani, jurnalista a dat piept pentru prima dată cu televiziunea. Puțini știu însă că aceasta a debutat pe când avea 19 ani, tot ca prezentator al unui jurnal de știri. În urmă cu aproape 30 de ani, Andreea Esca s-a angajat la Soti TV, primul post de televiziune independendent din România. Înainte de lucra în PRO TV aceasta a mers în SUA pentru a studia jurnalism.

„Și înainte să plec mă contactase cineva de la Canal 31, Pro Tv-ul de acum. Era atunci un canal de sport. Îmi spuneau că o să aibă un jurnal gen EuroNews și noi o să punem vocea pe texte. Nu eram foarte sigură dacă vreau să mă duc, pentru că nu era nimic clar”, povestește Andreea Esca în cartea autobiografică „Ce-am făcut când am tăcut”. „Era iarna lui 1994. Fiecare din grupul de 10 jurnaliști venea din diverse colțuri ale lumii după ce câștigaserăm burse de perfecționare în media. Toți eram avizi să mâncăm televiziune pe pâine, acasă la mama știrilor”, a povestit aceasta pe blogul său.

Andreea Esca rămâne însă un nume de referință în lumea știrilor, iar după cum chiar ea mărturisea în urmă cu ceva timp atunci când a fost întrebată ce altă meserie ar fi îmbrățișat, acesteia i-a fost greu să răspundă menționând ,,că nu știe cum e să faci altceva pentru că face acest lucru de o viață”