Cum arăta Andreea Marin la începutul carierei sale. La doar 18 ani a prezentat prima emisiune. ”Cea mai frumoasă perioadă”

Andreea Marin nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul românesc. Prezentatoarea de televiziune s-a făcut remarcată atât prin talentul său și naturalețea sa, cât și prin frumusețea care nu putea fi trecută cu vederea. Iată cum arăta Andreea Marin, la doar 18 ani.

02 apr. 2024, 13:08

Pentru cei ce nu mai știu, Andreea Marin a debutat la TVR Iași, unde găzduia emisiunea ”Țara lui Piticot”, pe când avea doar 18 ani.

Citește și De la ce se ceartă Andreea Marin cu fiica ei, Violeta: „Am ajuns să spun: Gata, punct!”

Frumoasa brunetă a fost dintotdeauna carismatică și talentată. Astfel, Andreea Marin s-a remarcat imediat ca prezentatoare și s-a afirmat în peisajul televiziunii, moderând emisiuni de succes în anii ce au urmat.

Producția ”Surprize, surprize”, difuzată la TVR1, a consacrat-o și i-a adus porecla ”Zâna surprizelor”.

Andreea Marin are frumoasa vârstă de 49 de ani și are o vastă experiență în televiziune și a fost gazda mai multor producții cu audiențe record.

Debutul pe micul ecran l-a marcat la vârsta de 18 ani, pe vremea când încă locuia în orașul natal și era studentă la Facultatea de Informatică.

După ce a încheiat colaborarea cu TVR Iași, aceasta s-a mutat la București și a atins succesul deplin în industria televiziunii.

Printre emisiunile care au consacrat-o se numără și ”Prețuiește viața” sau ”Zâmbește, cineva te iubește”.

După terminarea liceului, prezentatoarea TV s-a mutat la Iași și a absolvit Facultatea de Informatică din cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza”.

În primul an de studenție, Andreea Marin și-a încercat norocul în televiziune și s-a prezentat la un interviu pentru postul de reporter la TVR Iași.

Andreea Marin avea 18 ani atunci, trăsături fine, la fel de frumoase ca astăzi, iar asemănarea cu persoana de astăzi este și mai mare.

„Cea mai frumoasă perioadă, ucenicia, descoperirea pasiunii de a conecta lumea prin cuvânt, imagine și emoție… Atât de frumos! În plus, eu eram studentă la Informatică și aveam un alt drum, total diferit, iar televiziunea a devenit o pasiune neașteptată care mi-a schimbat viziunea și viața.

Am avut dascăli adevărați la TVR Iași, am învățat să fac de toate, a fost o comoară pentru dezvoltarea mea acea perioadă. Mi-a fost greu să mă desprind, dar știrile naționale au fost pasul următor și o șansă ce nu putea fi ratată. Pasul spre București a fost calea firească”, a declarat ea într-un interviu acordat recent.

Andreea Marin pare că și-a păstrat neschimbate trăsăturile de odinioară și adesea a fost întrebată dacă a recurs la intervenții estetice.

Prezentatoarea TV este adepta unui stil de viață sănătos și nu a apelat la astfel de proceduri, motivând că-și dorește să îmbătrânească frumos.

„Îți spun din start nu (nu are intervenții estetice n.r). Au încercat mulți, însă eu vreau să îmbătrânesc frumos, să trec frumos prin timp și demn. Bunicile mele, mama mea, aveau un tem frumos fără să aibă acces la vremea aceea, în comunism. Desigur, și hrana își spune cuvântul în această poveste. Și mișcarea este importantă, așa că, iată, ai tot pachetul ca să trăiești frumos și demn”, a declarat Andreea Marin, potrivit Click.

Andreea Marin are aceleași kilograme ca în liceu

După ce a întâmpinat ceva probleme de sănătate, Andreea Marin s-a pus pe slăbit și a trecut printr-o transformare fizică splendidă.

Prezentatoarea TV a ajuns la greutatea din liceu, după ce a dat jos 16 kilograme, și este mulțumită de silueta din prezent.

„Am făcut asta cu ajutorul unei diete corecte și cu ajutorul unui specialist, așa că am mulțumit poate și constituției mele destul de bune. Am 49 de ani însă, se ține bine bătrânica. Și am grijă să fac mișcare. Nu există secrete cu adevărat. Există până la urmă voință și a fi alături, a accepta alături de tine oameni buni în viața ta, care te învață ceea ce poate că știai odată, dar ai uitat, lecția echilibrului.

Citește și Andreea Marin, despre despărţirea de Ştefan Bănică: „Divorţul nu este nici o dramă, un divorţ poate fi chiar un pas firesc în evoluţia unui cuplu”

Nu mănânc după șase seara, mănânc sănătos, fac proceduri corporale, asta în ultimele luni, pentru că atunci când slăbești mult, poți să dai într-o extremă care nu este benefică pentru corp sau pentru piele și fac și mișcare cam de două ori pe săptămână îmi iese, nu mai mult”, a mai spus ea.