Cum arată apartamentul din Italia în care locuiește Ramona Bădescu. Pe terasă, a plantat lămâi și mandarini

Ramona Bădescu locuiește într-un apartament impresionant în Roma, Italia, alături de fiul ei și partenerul său.

01 feb. 2024, 11:11

Ramona Bădescu a părăsit România în urmă cu mai bine de 30 de ani. S-a stabilit în Italia, acolo unde și-a întemeiat o familie. De ani buni., artista locuiește într-un apartament cochet din Roma alături de partenerul ei de viață, Fabio Cali, și de fiul lor, în vârstă de 4 ani, Ignazio.

Locuința ei este o adevărată oază de liniște și rafinament. Apartamentul se bucură de o terasă spectaculoasă. Aici, Ramona Bădescu a așezat tot felul de plante și pomi fructiferi, inclusiv mandarini japonezi, lămâi și dafini.

„Am doi mandarini chinezești aici, așa că mâncăm direct din copac. Face foarte bine la sănătate. Fructele sunt mici și foarte aromate! Îți fac poftă?”, spunea Ramona Bădescu, potrivit Click!

„Îmi iubesc toate plantele și îmi place să le îngrijesc singură” „E totul crescut și îngrijit de mine. Mandarinii japonezi îi am de vreo 5-6 ani. Am aici și o producție de lămâi, bio, foarte bună! Uite și dafinul!

Am toată plantația! Este bun și îl folosesc. Dafinul este foarte bun pentru digestie! Se face ceai din dafin și coajă de lămâie! Fierbi apă și pui 3 foi de dafin în ea, crescut natural și îngrijit cu multă dragoste, cum e la mine aici, se pune apoi și coaja de lămâie. Se lasă totul la infuzat un sfert de oră și se bea apoi după masă! Ajută la digestie și este foarte sănătos!”, mai spune Ramona Bădescu.

Pe lângă terasa impresionantă, apartamentul Ramonei Bădescu are un dressing generos, un living luminos și primitor, unde artista își încântă invitații cu câteva acorduri la pian. Biblioteca ei este o adevărată comoară, iar tablourile mari și colorate adaugă un plus de viață și energie spațiului.