Cum arată apartamentul în care locuiesc Adriana Iliescu și fiica sa. Locuința este una veche și foarte modestă

Adriana Iliescu și fiica sa, Eliza, locuiesc în Capitală, într-un apartament modest. Fosta profesoară nu a investit bani în modernizarea locuinței, ci în educația fiicei sale.

21 mai 2023, 16:30

Adriana Iliescu și Eliza locuiesc într-un apartament din Drumul Taberei. Locuința este una veche, iar fosta profesoară a ales să nu mai facă modernizări, ci să investească toți banii în educația fiicei sale.

Cum cele două locuiesc singure și nu au niciun alt ajutor, cheltuielile sunt multe, iar banii puțini. Eliza, ajunsă studentă la două facultăți, are numeroase necesități, iar mama sa încearcă să-i facă pe plac cu tot ce poate.

Astfel, Adriana Iliescu a ales să trăiască modest, însă să investească în viitorul fiicei sale, Eliza fiind un copil extrem de bun, inteligent, silitor și extrem de ascultător.

Imaginile cu locuința celor două, apărute la RTV, au fost surprinse în anul 2018, însă același decor era și în 2005, atunci când s-a născut Eliza și televiziunile au filmat la ele acasă. Adriana Iliescu și fiica ei nu trăiesc în cele mai bune condiții, iar asta se poate observa cu ușurință din imaginile surprinse.

Una dintre camere, zugrăvită într-o nuanță de bleu pal, are mobilă foarte veche, ferestrele sunt tot cele de pe timpuri, iar pe niște scaune sunt niște ghivece cu flori. Singurul care face notă discordantă este pianul, pe care sunt așezate o mulțime de fotografii, vaze de flori și cărți. De asemenea, în casă există o bibliotecă și multe icoane.

Momente grele pentru cea mai bătrână mamă din România. Adriana Iliescu: „Nu e ușor să trăiești cu bani puțini”

Adriana Iliescu recunoaște că se confruntă cu probleme financiare. Adriana Iliescu a recunoscut că de când fiica sa este studentă la două facultăți nu îi este ușor își gestioneze veniturile. Aceasta a dezvăluit ce sacrificii face pentru a se descurca.

Adriana Iliescu și-a crescut fiica de una singură, cu o pensie modestă, și rare au fost momentele când a acceptat ajutorul celor din jur. Fostul cadru didactic investește în educația fiicei sale, studentă la două facultaăți, ba chiar ar fi dispusă să facă un împrumut bancar, în eventualitatea în care nu reușește să mai acopere cheltuielile de școlarizare din veniturile pe care le are acum.

Suntem bine, și eu, și fiica mea. Nu e ușor să trăiești din bani puțini, dar nu ne plângem. Suntem bine și asta le urăm tuturor!”, a spus Adriana Iliescu, potrivit Impact.