FOTO: O porţiune din Autostrada Bucureşti-Ploieşti e aproape gata

Un utilizator al forumului de infrastrctură skyscrapercity.com a postat câteva imagini de pe cel mai avansat tronson de pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti, secţiunea Moara-Vlăsiei-Ploieşti.

06 dec. 2011, 14:41

Imaginile au fost făcute pe ultima porţiune a autostrăzii, cea le lângă Ploieşti, la intersecţile dintre autostradă şi DN1, respectiv dintre autostradă şi centura de vest a Ploieştiului, scrie MONEY.RO. Această porţiune de drum, una în care lucrările sunt aproape terminate, a fost construită de firma lui Dorinel Umbrărescu. Amintim că lucrările de de pe secţiunea Moara Vlăsiei-Ploieşti au fost împărţite între cei trei cunoscuţi constructori români, Besciu, Căşuneanu şi Umbrărescu, porţiunea de care s-a ocupat ultimul fiind cea mai avansată.

Mai multe imagini  aici

Toată autostrada cuprinsă între centura Bucureştiului şi Ploieşti ar fi trebuit să fie gata la sfârşitul acestuio an, dar, după o vizită recentă pe şantier, însuşi ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a spus că, după părerea ei, termenele nu vor fi respectate şi că lucrarea va fi gata anul viitor. Ministrul a spus că va cere penalităţi constructorilor.

Autostrada Bucureşti-Ploieşti are o lungime de 62 km, costă 450 de milioane de euro şi este finanţată integral de la bugetul de stat.

Sursa foto: skyscrapercity.com,  utilizator Laser Jet