Cum arată casa Andreei Mantea. Vedeta locuiește într-o vilă imensă

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul românesc. Frumoasa brunetă a rămas în atenția publicului de foarte mulți ani, strângând o întreagă comunitate. Acum, vedeta a împărtășit pe internet imagini cu interiorul locuinței sale, pe care a decorat-o după bunul plac.

12 dec. 2023, 09:24

Andreea Mantea este una dintre cele maia îndrăgite prezentatoare de pe micile ecrane.  Vedeta de la Kanal D prezintă show-ul ”Casa iubirii” de câțiva ani, motiv pentru care este și foarte ocupată, însă și-a făcut timp pentru a-și decora casa exact așa cum visa.

Citește și Andreea Mantea se confruntă cu o afecțiune gravă. Prezentatoarea nu poate pleca de acasă fără pastile: „Iau 10 pe zi. Nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă”

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii ”Casa Iubirii” a împărtășit cu fanii ei mai multe fotografii cu interiorul casei pe care și-a decorat-o după bunul plac, astfel încât să se poată relaxa după o zi petrecută pe platourile de filmare.

Acum, Andreea Mantea și David se pot bucura în liniște de casa lor minunată.

Vedeta are o casă spațioasă în cu un living și bucătărie deschisă, în stil open-space, iar dormitorul este decorat elegant și are o baie proprie de dimensiuni mari, cu decorațiuni rafinate.

Andreea Mantea și-a decorat casa modern în bucătărie și living și clasic în dormitor, unde a optat pentru tapet cu imprimeu, mobilier alb cu detalii aurii și pat cu baldachin.

În living, vedeta  a ales un mobilier minimalist, o canapea simplă, covor bej, draperii maro și perdea albă.

În locuința brunetei se găsește o bucătărie spațioasă și utilată cu aparatură modernă. Zona de luat masa este rustică, iar pe holul de la intrare vedeta are și un dressing cu uși cu oglinzi.

Deci, locuința vedetei este una practică și plină de flori.

”Consider că am fost foarte liberă și fericită”

De  altfel, Andreea Mantea a vorbit despre viața ei amoroasă destul de deschis, astfel că nu s-a mai ascuns și a dezvăluit clar că nu este într-o relație în acest moment al vieții.

Citește și Ce relație are Andreea Mantea cu fiul ei. Prezentatoarea a recunoscut tot: „Mă sperie foarte tare”

Ba mai mult decât atât, a dat de înțeles că preferă să stea singură și să-i ofere toată iubirea și atenția lui David.

„Nu, din fericire nu. Glumesc. Mi-am propus să mă dedic fiului meu pentru că este atât de frumos. Am mai auzit fel și fel de oameni care-mi spun că nu fac bine, că o să mi se ducă anii ăștia și că o să-mi pară rău, că n-o să mă mai întâlnesc cu ei. Nu, n-o să mă mai întâlnesc cu anii ăștia pe care-i are fi-miu. Eu de iubit am iubit, de distrat m-am distrat. Consider că am fost foarte liberă și foarte fericită”, a declarat Andreea Mantea