Cum arată casa în care s-a născut Gică Hagi. Noii locatari au scos boxele pe geam şi au dat drumul la manele!

Casa natală a lui Gică Hagi se află în Săcele, Constanța. "Regele" n-a mai fost în locurile copilăriei din 2005, când le-a arătat lui Ianis și Kirei casa părintească, curtea și ulița pe care a deprins tainele fotbalului.

19 dec. 2022, 20:55
Cum arată casa în care s-a născut Gică Hagi. Noii locatari au scos boxele pe geam şi au dat drumul la manele!
Cum arată casa în care s-a născut Gică Hagi. Noii locatari au scos boxele pe geam şi au dat drumul la manele!

Cum arată casa în care s-a născut Gică Hagi. „Regele” s-a născut la Săcele, o localitate aflată la 40 de km de Constanța, acolo unde bunicii lui au venit în 1946, după ce România a cedat Cadrilaterulul Bulgariei și s-a convenit un schimb de populație, 110.000 de români și aromâni în schimbul a 77.000 de bulgari. LA vârsta de nouă ani, Gică Hagi și familia lui au părăsit localitatea Săcele şi s-au mutat în Constanța, iar casa din Săcele a intrat pe mana altor trei propietare. Gică Hagi a răscumpărat locuința în 2000, cu 10.000 de dolari, şi a lăsat-o în grija Lenuței Iamandeiu, o femeie venită la Săcele din munții Buzăului împreună cu patru din cei cinci copii ai săi.

Citeşte şi: Florin Piersic, reacţie fabuloasă după ce l-a întâlnit în premieră pe Gică Hagi. „Regii României!” VIDEO

Acum, conform unui reportar realizat de stiriromania.ro, într-o zi obișnuită de duminică manelele răsună din casa în care a crescut unul dintre cei mai buni fotbaliști români. Mai mult, actualii locuitori ai casei lui Gică Hagi au încercat să îl mintă pe reporter, o susținând că nu aceasta este casa în care a locuit Gică Hagi, chiar dacă ei stau gratis în casa acestuia!

Citeşte şi: Regele fotbalului românesc a fost inclus în topul celor mai buni 100 de fotbaliști din istorie. Cum a reacționat Gică Hagi când a aflat că este ultimul dintre cei mai buni

„Copilăria mea la Săcele a fost că a oricărui copil de la sat. Eu m-am născut că să joc fotbal, le-am arătat acest lucru părinților prin toate manifestările mele. Primul cadou – și singurul pe care li l-am cerut vreodată! – a fost o minge. Am primit-o când aveam 5 ani, deși o cerusem la 3. A fost o perioada foarte frumoasă. Am ținut să-i duc acolo și pe copiii mei când au crescut. Au văzut toate animalele, erau încântați. Eu am crescut cu toate animalele acestea și am crescut bine! Copilăria la Săcele mi-a influențat traiectoria, a adus acea apropiere de familie, în primul rând. Cei șapte ani de-acasă. E decisiv modelul pe care-l vezi lângă ține, adică părinții”, spunea Gică Hagi.