Cum arată casele de milioane de euro ale vedetelor de la noi VIDEO

Vedetele de la noi fac investiţii de milioane de euro în imobiliare. Cântăreaţa Delia tocmai şi-a cumpărat un apartament de 1,4 milioane de euro, în care se va muta curând alături de iubitul ei. De departe însă cea mai "cheltuitoare" a fost Mihaela Rădulescu. Nemulţumită de confortul dat de penthouse-ul de 10 milioane de euro din Monaco, românca s-a mutat într-unul de 40 de milioane! 

09 aug. 2016, 14:02
Cum arată casele de milioane de euro ale vedetelor de la noi VIDEO

Delia şi soţul ei Răzvan Munteanu, şi-au achiziţionat un apartament de lux în nordul Capitalei, în zona Aviaţiei, la un preţ pe măsură: aproximativ 1,4 milioane de euro. 

Surse apropiate solistei spun că este vorba despre un penthouse întins pe două etaje, 3 şi 4, care are în jur de 400 mp, cu scară interioară şi pereţi de sticlă.

Şi Mihaela Rădulescu se mută la casă în Monte Carlo. Vedeta s-a apucat şi ea de şmotru, dar din imaginile cu care s-a lăudat pe reţelele de socializare, reiese că mai mult a muncit iubitul ei, austriacul de Cartea Recordurilor, Felix Baumgartner. 

Ţinând cont că vechiul apartament al Mihaelei, întins pe un etaj întreg, costa aproximativ 10 milioane de euro, noua locuinţă poate ajunge şi la 40 de milioane. În Principatul Monaco, o casă se vinde cu aproximativ 50.000 de euro metrul pătrat.

Trei sute de mii de euro a investit Smiley în locuinţa sa de la Cernica, o vilă pe care artistul a cumpărat-o în 2011 şi pe care şi-a dorit să o renoveze. La noua casă au lucrat trei arhitecţi, care au îmbinat culori specific bărbăteşti, albastru, maron şi crem. Au mobilat locuinţa cu rafturi din lemn masiv şi au adus covoare de inspiraţie rustică. Pentru decor, arhitecţii s-au folosit şi de elemente cheie pentru o viaţă de artist – mai multe valize şi un patefon.