Cum arată cea de-a doua casă a Andreei Marin. Cel mai important obiect din „vila de creație” din Pipera: „Este foarte vechi, nu putea lipsi”

Andreea Marin și-a prezentat cea de-a doua casă, în cadrul unei emisiuni la Kanal D. "Vila de creație" este locul unde prezentatoarea își manifestă o pasiunea ascunsă.

14 dec. 2021, 09:24

Andreea Marin și-a prezentat cea de-a doua casă, în cadrul unei emisiuni de pe Kanal D. Prezentatoarea și-a făcut o „vilă de creație” în Pipera, dintr-o pasiune ascunsă pentru design interior.

Andreea Marin a decorat casa luxuriantă cu obiecte de artă pe care le-a achiziționat în cadrul unor licitații, sau din magazine de antichități.

Andreea Marin, declaraţii despre divorţul de primul soţ: „N-am făcut faţă”

Cel mai important obiect din „vila de creație” a Andreei Marin este o pianină foarte veche de care prezentatoarea este foarte atașată.

Un element neobișnuit din vila Andreei Marin este o așa-zisă grădină suspendată, care se află în bucătărie și care a fost făcută chiar de vedetă și partenerul ei. Grădina cuprinde mai multe flori și se află deasupra mesei din bucătărie.

Prezentatorea este foartă mândră de casa ei, iar fiecare colțișor este decorat cu foarte multă atenție. Andreea Marin a umplut vila cu obiecte personale, printre care se află fotografii sau obiecte care sunt moștenire de familie.

Unul dintre cele mai neobișnuite obiecte este candelabrul, o piesă de design interior foarte specială, premiată internațional. Lucrarea de artă reprezintă o acrobată și este făcută din fir metalic.

Andreea Marin, luată cu ambulanța de pe stradă. Vedeta a muncit până la epuizare: Sunt perioade mai dificile, când ajungi la medic și îți spune că ești burnout!

„Acesta este al doilea pian, aici e o pianină, este vechi, vechi de tot. Îmi plac lucrurile frumoase, îmi place sculptura, îmi place pictura. Avem o grădină suspendată, făcută de mâinile noastre, de mine și de partenerul meu Adrian. Datorită luminilor putem crea atmosfera unei insule care parcă plutește. Avem multe lumini în casă și în fiecare încăpere poți modifica modul în care este iluminată. Fiecare colțișor din casă are povestea sa. Această lustră este o piesă de design premiată internațional. Este o acrobată care zboară, la propriu cu un candelabru în mâinile sale, pe ideea că viața e un zbor și totul se poate.”, a dezvăluit Andreea Marin.