Cum arată cea mai sexy poliţistă din lume. În timpul liber pozează şi defilează pe podium în lenjerie intimă

Samantha Sepulveda, o tânără de 32 de ani din New York, este fără îndoială una dintre cele mai sexy polițiste din lume, și asta o demonstrează și faptul că în timpul liber lucrează ca model de lenjerie intimă.

08 dec. 2017, 18:50
Cum arată cea mai sexy poliţistă din lume. În timpul liber pozează şi defilează pe podium în lenjerie intimă

Când nu îmbracă uniforma de polițiștă, Samantha defilează pe podium. Şi nu oricum, ci în lenjerie intimă.

De o frumusețe rară, tânăra din Freeport, Long Island, câștigă 143.000 de dolari pe an, potrivit site-ului guvernului new-yorkez, doar din faptul că prinde infractori. Însă, ea își rotunjește veniturile și cu ajutorul prezentărilor sau a ședințelor foto în care pozează în lenjerie intimă, cu acordul șefilor ei. Și se pare, că are succes pe linie în ambele cariere.

Este atât de sexy, încât atunci când infractorii o văd nu i se împotrivesc și nici nu o atacă, ba uneori vin chiar de bunăvoie la ea.

„Le pun cătușele vorbesc cu ei tot mereu, pentru că nu vor să se bată cu mine”, a declarat tânăra pentru New York Times. „Poți să mă arestezi oricând”, este o altă glumă pe care Samantha o aude-o frecvent de la infractori.

De exemplu, tânăra a povestit că o dată când patrula cu mașina prin oraș, a văzut un bărbat, care își bătea soția și amenința că îi va ucide pe polițiștii care au început să alerge după el, însă când a văzut pe Sam a fost atât de fascinat de frumusețea ei că a „înlemnit”. Mai mult, în timp ce îl aresta, bărbatul a întrebat-o dacă vrea să iasă cu el la o întâlnire.

Sepulveda a devenit polițistă în 2010, iar trei ani mai târziu a fost invitată de un prieten să defileze pe podium la un show de modă pentru compania lui de lenjerie intimă. Tânăra le-a cerut acordul șefiilor ei, iar apoi a acceptat oferta. Experiența trăită i-a plăcut atât de mult, încât a decis să continue și astfel a ajuns să urce pe podium în Marea Britanie, Spania, Australia și Nicaragua. Polițista își pune pe contul ei de Instagram, imagini de la ședintele foto sau de la prezentări, pentru companii celebre, precum Calvin Klein, ce sunt urmărite de sute de mii de fani.


loading...