Cum arată cel mai scump brad de Crăciun din România. A costat 100.000 de euro

Cel mai scump brad artificial din România a fost prins aseară cu ocazia zilei de 1 Decembrie la Târgul Jiu. Acesta a fost cumpărat în anul 2016, însă a fost folosit o singură dată, fiind înlocuit în mai mulți ani cu un pom natural.

02 dec. 2020, 11:44
Cum arată cel mai scump brad de Crăciun din România. A costat 100.000 de euro

Cum arată cel mai scump brad de Crăciun. Cu toate că în acest an nu se organizează Târgul de Crăciun nu va fi organizat, municipalitatea a decis să oferă o bucurie cetățenilor și a montat bradul în centrul orașului.

Citește și: Sărbătorile de Iarnă, unde fac românii Crăciunul şi Revelionul. Care sunt opţiunile şi cât costă o vacanţă în ţară, comparativ cu una în străinătate

Edilul orașului Târgu-Jiu a postat o rețelele de socializare mai multe fotografii cu centrul orașului, dar și cu bradul în valoare de 100.000 de euro.

Bradul este confecționat din oțel și aluminiu și are o înălțime de 22 de metri și 80.000 de leduri, o instalație de lumini, sistem audio și ornamente. În schimb decorațiunile care vor îmbrăca orașul de sărbători sunt închiriate, iar pentru acestea, primăria a cheltuit 25.000 de euro.

Cum arată cel mai scump brad de Crăciun. Sute de gorjeni s-au strâns pe 1 decembrie în Piața Prefecturii din Târgu-Jiu, pentru a surprinde momenteul aprinderii luminițelor de sărbători. Oamenii prezenți au purtat măști de protecție, însă nu au păstrat distanțarea socială și nici numărul maxim de persoane prezente la un eveniment, conform pandurul.ro.

Cetățenii prezenți la aprinderea iluminatului festiv au declarat că ar fi preferat un brad natural: ”Orașul arată bine, dar totuși preferam un bran natural. Înțeleg că acest brad costă destul de mult. Asta este, trebuia să fie scos din depozit” , a declarat un cetățean.

”Am primit aceste versuri superbe de la Alexandra Ciobanu, domnișoara care a aprins iluminatul festiv de sărbători de la Târgu Jiu. Îi mulțumesc pentru gândurile frumoase și îi transmit că reprezintă un exemplu pentru noi toți. Povestea Alexandrei este cea a unui învingător și a fost o onoare și o plăcere pentru mine să o cunosc. Am aflat că este pentru prima dată când participă la aprinderea iluminatului festiv și mi-aș dori să o mai avem alături. Îți mulțumesc, Alexandra și cu ocazia Zilei Naționale îți urez, din inimă, „La mulți ani!”” , a fost mesajul postat de edilul orașului pe Facebook.