Cum arată cel mai tatuat bărbat. Oamenii rămân șocați când îl văd pe stradă. ”Am petrecut 1500 de ore sub acul de tatuaje și era să-mi pierd brațul”

Tatuajele au devenit la modă în ultimii ani, însă mulți nu curajul să își facă prea multe, mai ales că acestea vin la pachet cu durerea care trebuie suportată în timpul unei astfel de ședințe. Totuși, există și persoane care au trecut peste orice suferință și și-au tatuat mai multe părți ale corpului, ori, în cazul unui britanic pe nume Mathew Whelan, întreg corpul!

08 feb. 2024, 15:24

Mathew Whelan este cunoscut în Marea Britanie pentru profesia de actor pe care o are, dar și mai mult pentru că are atât de multe tatuaje, încât pielea abia i se mai vede!

Citește și Vrei să-ţi faci un tatuaj? Ştii la ce riscuri te expui?

Mathew Whelan apare foarte des pe prima pagină a ziarelor, datorită aspectului său, care pentru mulți pare îngrozitor. Britanicul a intrat în atenția publicului datorită sumedeniei de tatuaje pe care le are pe aproape toată suprafața corpului

În vârstă de 44 de ani, din Birmingham, Mathew Whelan surprinde ochii trecătorilor de fiecare dată când iese pe stradă, însă s-a obișnuit deja cu privirile oamenilor.

Desigur, unora li se pare foarte interesant și curajos, în timp ce alții nu înțeleg ce a fost în capul lui.

Bărbatul de 44 de ani, din Birmingham, a dezvăluit anterior cum a renunțat la dependența sa de modificarea corporală în încercarea de a-și achita ipoteca de 66.000 de lire sterline. Acum, un an mai târziu, nu a mai avut niciun tatuaj nou.

Pe lângă plasarea acului de tatuaj într-o parte, el își va îndepărta și o parte din modificări, inclusiv un implant în mână.

„Din păcate, pielea s-a subțiat pe o parte și sunt îngrijorat că s-ar putea rupe”, a spus bărbatul, potrivit Dailymail.com.

Cel mai tatuat bărbat din Marea Britanie a povestit, printre altele, și cum aproape și-a pierdut un braț, după ce pielea a început să putrezească în urma unui implant.

„Nu vreau să mă aflu din nou într-o situație medicală, așa cum am fost cu implantul meu knuckle duster de acum câțiva ani. Din nou, pielea s-a rupt, dar apoi a început să putrezească și să se umple cu plasmă care a trebuit să fie drenată de mai multe ori. Încă mai am o cicatrice și brațul este ușor deformat, dar aceasta a fost îndepărtată la timp, înainte de a fi în pericol serios de otrăvire a sângelui.

Nu pot permite ca acest lucru să se întâmple din nou, deoarece aproape că m-a costat brațul meu, iar acesta urma să meargă într-un mod similar – așa că am luat decizia dificilă de a îndepărta și acest implant ‘coroană’ înainte de a fi prea târziu. Am reușit să trec un an întreg fără să fiu tatuată și eu și nici măcar nu mă simt ciudat. Nu mai este ceva la care tânjesc profund sau după care să poftesc”, a povestit bărbatul.

Peste 1.500 de ore sub ac

Bărbatul spune că a petrecut peste 1.500 de ore sub ac și a stabilit un nou record în 2016, atunci când a avut 36 de tatuatori care au lucrat pe corpul lui deodată!

Deși nu a ținut evidența sumei care l-a costat până în prezent, el spune că recenta pauză l-a ajutat să achite aproape 36.000 de lire sterline din ipoteca sa.

„Rata mea va sări destul de mult în curând, dar mă încadrez în bugetul meu. Ies dintr-o rată fixă, ca mulți alți oameni, dar sper că voi putea să o stabilesc din nou în viitor.

Încerc să rămân rezervat și disciplinat față de planul meu de buget, astfel încât să pot achita această rată. Vreau să nu mai am ipotecă în următorii trei ani și voi fi fericit că am rezolvat acest lucru și că am terminat. Este viața, iar prioritățile se schimbă, așa că atunci când va fi plătit, o sesiune de cerneală se va simți mult mai specială”, a mai spus Mathew Whelan.

Din momentul în care a dezvoltat un interes pentru modificările corporale scânteie la doar nouă ani, el și-a colorat ochii în negru, și-a îndepărtat sfârcurile, și-a modelat urechile și, pe lângă toate astea, și-a schimbat numele menționat mai sus pentru a-și completa obiectivul.

Te-ar putea interesa și Vrei să-ţi faci un tatuaj? Ştii la ce riscuri te expui?

„Trăiesc o abreviere a numelui meu, B Art, deoarece sunt artă în viața mea, indiferent de ceea ce spun sau cred alții despre tatuajele mele. Ultimul meu tatuaj a fost începutul stilului blackout și nu intenționez să mai fac prea multe, dar tatuajul este o colecție de artă personală pentru mine. Vreau să pot evolua și să le schimb dacă vreau, iar apoi, voi face blackout și voi pune o altă cerneală deasupra pentru a-mi atinge scopul final”, a mai spus el.