Cum arată cultura de canabis pe care un bucureştean din Sectorul 2 şi-a făcut-o în apartament

Un tânăr de 27 de ani din Capitală, Sebastian Niculae, a fost reținut vineri de procurorii DIICOT, după ce în locuința acestuia din Sectorul 2 au fost găsite 30 de kilograme de canabis.

10 mart. 2017, 12:32
Cum arată cultura de canabis pe care un bucureştean din Sectorul 2 şi-a făcut-o în apartament

Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii și ofițerii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București au efectuat joi o percheziție la locuința lui Sebastian Niculae, situată în Sectorul 2, ocazie cu care a fost găsită cantitatea de 30 de kilograme de canabis, dintre care aproximativ 20 de kilograme de masă vegetală uscată, precum și o cultură indoor care conținea 16 plante canabis și 23 de grame de rezină de canabis.

De asemenea, au fost găsite sisteme complete de întreținere a culturii indoor de canabis (instalații de iluminat, filtrare a aerului, umidificare, irigare programată, reflectare a luminii, ermetizare și de încălzire) și sisteme complete de preparare și ambalare a produselor canabice (vidare, presare, uscare).

Totodată, a fost ridicată suma de 5.100 de lei, susceptibilă a proveni din traficul de droguri, precum și telefoane mobile și cartele.

Sebastian Niculae va fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.