Cum arată Dida Drăgan la 76 de ani. De o eleganţă desăvârşită, artista a atras toate privirile când a coborât din maşină. FOTO

Dida Drăgan, unul dintre cei mai apreciaţi artişti din toate timpurile, scotea hit după hit în anii '80-'90. Cu stilul ei inconfudabil de interpretare, artista a ajuns uşor la sufletele unor întregi generaţii.

17 mart. 2023, 13:13
Cum arată Dida Drăgan la 76 de ani. De o eleganţă desăvârşită, artista a atras toate privirile când a coborât din maşină. FOTO

Mulţi ani, Dida Drăgan a locuit în Elveția împreună cu sora ei. În acea perioadă, interpreta a primit un diagnostic crunt, cancer, cu care s-a luptat timp de 13 ani. Mai mult, ea a suferit și două intervenții chirurgicale, însă a trecut cu bine peste toate.

Cum arată Dida Drăgan la 76 de ani. Foto paparazzi

În primăvara anului 2022, însă, Dida Drăgan a revenit pe meleagurile natale. Recent, a fost fotografiată pe străzile din Capitală de paparazzii de la Playtech. După cum lesne se poate vedea, cântăreaţa este într-o formă maximă la cei 76 de ani.

Elegantă aşa cum ne-a obişnuit, cu părul scurt, ochelari de soare supradimensionați, o jachetă olive și o geantă din piele neagră, artista a coborât din mașină și a fost ajutată de șoferul ei, care i-a cărat cumpărăturile, până la intrarea în vila în care locuiește. Dida Drăgan locuieşte alături de fiul ei, într-o vilă superbă.

Mai multe fotografii cu artista, AICI

Ca urmare a apariţiilor sale tot mai rare, Dida Drăgan a alimentat diverse speculaţii: ba că ar avea datorii la bănci, ba că ar fi încercat să se sinucidă, ba că s-ar fi pocăit. Într-un interviu mai vechi, Dida Drăgan a dezminţit aceste zvonuri.

Citeste si Dida Drăgan a vrut să îşi ia viaţa. Ce s-a întâmplat cu „vocea de flacără” a muzicii românești: „Am avut nenumărate depresii”

Nu sunt datoare la bănci, așa cum s-a zis, nu am avut tendințe suicidale, căci iubesc teribil viața mea, nu fac parte din biserica creștină neoprotestantă, am fost doar în vizită, cu Bodo (Bogdan Marin de la Proconsul – n.r.), să aud acolo cântece frumoase, nu m-am mutat în Elveția, așa cum se zice, la băiatul meu, mai ales că el nu mai locuiește acolo, s-a repatriat! Dar mai ales oamenii trebuie să știe că, mulțumesc Celui de Sus, nu am nicio problemă medicală, așa cum susțin anumiți doctori, judecând după anumite poze cu mine”, declara Dida Drăgan, în 2019, pentru Libertatea.

De ce a dispărut Dida Drăgan din spaţiul public: „Când este vorba de un artist adevărat, e pe chef”

Adrian Daminescu, unul dintre cei mai buni prieteni ai artistei, a explicat că Dida Drăgan apare pe scenă „doar când are chef, aşa se întâmplă când este vorba despre artişti adevăraţi”.

Probabil că nu a avut chef. Când este vorba de un artist adevărat, e pe chef. Când este vorba de un artist neadevărat, cântă oricând. Este în România. Eu am fost plecat cu soție, cu Angela și cu Ovidiu Komornic, la el acolo la hotel, zilele trecute. Trebuia să vină și ea. Și nu știu ce a invocat, i-a spus ceva Danei că nu poate să ajungă. Dar este aici, în țară. Ea este sănătoasă. Este ok”, a declarat Adrian Daminescu pentru Fanatik.

Citeste si De ce a dispărut Dida Drăgan din spaţiul public. Prietenii artistei dau din casă: „A avut la un concert un moment când nu se simțea foarte bine”