Cum arată Edith Gonzalez la 2 ani după ce a fost diagnosticată cu cancer. Actriţa s-a schimbat total FOTO

Îndrăgita actriță mexicană Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer de col uterin în august 2016. De atunci, și-a revenit complet și devine mai frumoasă pe zi ce trece.

18 dec. 2018, 10:15

Edith Gonzalez pare că a renăscut de când a reușit să învingă cancerul, scrie libertateapentrufemei.ro. Deși medicii îi mai dădeau doar câteva luni de trăit, celebra „Salome” și-a revenit complet și devine pe zi ce trece mai frumoasă.

Citește și Edith Gonzalez despre boala cu care se luptă de un an de zile: „Organismul meu…”

Edith Gonzalez trăiește o frumoasă poveste de iubire cu economistul Lorenzo Lazo

Starul din „Inimă sălbatică” a fost supusă unei intervenții de histerectomie totale și a făcut mai multe ședințe de chimioterapie și radioterapie, în urma cărora și-a pierdut părul. Însă, acum Edith și-a recăpătat podoaba capilară și pozează în ipostaze din ce în ce mai sexy.

Recent, a sărbătorit opt ani de căsnicie cu economistul mexican, Lorenzo Lazo, care i-a fost alături în lupta cumplită împotriva cancerului.

Edith și Lorenzo s-au cunoscut în 2004, însă au început o relație la sfârșitul anului 2009, iar de atunci au fost de nedespărțit. Ei s-au căsătorit pe 24 septembrie 2010 și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul mexican. În plus, politicianul se înțelege foarte bine cu fiica actriței, Constanza.