Cum arată Elena Băsescu în luna a opta de sarcină! EBA a prins ceva rotunjimi

Elena Băsescu numără zilele până când îşi va strânge în braţe cel de-al treilea copil, iar momentul se apropie cu paşi repezi. Luna viitoare, ea şi iubitul ei, Cătălin Tomată (25 de ani), vor deveni părinţi de fetiţă, aşa că sexul feminin va fi la putere în fosta familie prezidenţială. Din mariajul cu Syda, Eba mai are acasă o fetiţă şi un băiat. Cea de-a treia sarcină începe să se vadă pe trupul Elenei.

20 apr. 2018, 13:36

O femeie gravidă poate fi îmbrăcată şi într-un sac, că nu-şi pierde strălucirea şi starea de bine. Asta se vede cu ochiul liber din imaginile cu Elena Băsescu (37 de ani), surprinse în Bucureşti. Joi, 19 aprilie, în jurul orei 10.30, Elena Băsescu a ajuns la casa din strada Mihăileanu, la volanul Mercedes-ului ei alb. În poartă o aşteptau bona filipineză şi micuţa Sofia Anais, pregătită de grădiniţă, dar destul de indispusă. Micuţa plângea de mama focului şi nici măcar apariţia mamei sale nu a reuşit să o calmeze. În cele din urmă, câteva vorbe tandre şi câteva mângâieri din partea Elenei au calmat-o pe micuţa cu zulufi şi ochi albaştri. Mezina fostului preşedinte şi-a dus copila la grădiniţa din cartierul Vitan, după care s-a întors acasă. De remarcat ţinuta de casă, care poate fi lesne şi pijama, şi trening, în care Eba se simte excelent, mai ales în timpul acelui du-te vino de dimineaţă.

Pe trupul vedetei se văd deja rotunjimile de gravidă, însă dacă ţinem cont de sarcinile anterioare, putem spune că acum este o norocoasă. Primele două sarcini i-au transformat total silueta, iar acul cântarului a ajuns aproape de 90 kg. Sunt celebre imaginile cu EBa, cu doar trei zile înainte să-l nască pe Traian Junior (n.r. micuţul a venit pe lume pe 31 ianuarie 2015). Nici când era gravidă cu Sofia Anais, pe care a născut-o pe 1 septembrie 2013, Elena nu şi-a păstrat trupul de fotomodel. Încă din luna a cincea a început să fie rotunjoară la faţă, iar hainele mărimea XS au fost închise în dulap şi înlocuite cu unele XL. Însă ambiţioasă cum o ştim, EBa a reuşit să scape de kilograme după ambele sarcini, fiind abonată la sala de sport şi la saloanele de înfrumuseţare.

Sursa: click.ro