Cum arată elita avocaturii românești în viziunea Romanian Legal Awards?

Un eveniment important pentru toți avocații români, care a avut loc vara aceasta, este Romanian Legal Awards, o gală organizată de publicația LegalMarketing.ro, la Club Snagov. În cadrul acestei gale au fost oferite 36 de trofee avocaților și societăților de avocatură românești care s-au remarcat în anul 2020 prin activitatea lor notabilă, din care 6 trofee au fost trofee speciale și 30 - trofee aferente ariilor de practică.

24 aug. 2021, 11:05
Cum arată elita avocaturii românești în viziunea Romanian Legal Awards?

Momentul decernării trofeelor speciale a putut fi vizionat și în timp real pe canalele de televiziune Profit TV și Prima TV.

În deschiderea evenimentului, Manuela Nestor – Co-Managing Partner NNDKP, Ioana Vieru – Global Corporate VP și Florentin Țuca – Managing Partner Țuca Zbârcea și Asociații au preluat cuvântul, urmând apoi momentele de decernare a premiilor, precum și lansarea oficială a celui de-al patrulea număr al publicației Legal Innovation – unica revistă de legal business creată în România.

Printre fericiții laureați ai premiilor Romanian Legal Awards s-a numărat anul acesta și firma de avocatură Moga & Mondea, din Sibiu, o casă de avocatură cu acoperire națională, succese deosebite și multiple domenii de competență.

Anul 2020 a fost unul remarcabil pentru casa de avocatură Moga & Mondea, ea reprezentând interesele clienților săi în peste 400 de litigii.

Câteva din lucrurile care îi deosebesc pe tinerii avocați care au înființat această casă de avocatură de colegii lor de breaslă sunt naturalețea cu care vorbesc atât engleză, cât și germană, precum și cunoștințele lor vaste în zona de litigii comerciale.

Pentru casa de avocatură Moga & Mondea fiecare caz trebuie tratat într-un mod unic, deoarece, așa cum nu există doi clienți cu aceeași personalitate, nu există nici două cazuri identice. Indiferent dacă este vorba de dreptul bancar, dreptul penal, dreptul asigurărilor și circulației rutiere, executare silită, insolvență, drept imobiliar și multe alte domenii de competență, avocații casei de avocatură Moga & Mondea dau dovadă de aceeași abordare profesională, seriozitate și corectitudine.

Cum se desfășoară o colaborare cu avocații Moga & Mondea?

Când te confrunți cu o problemă juridică și ai în vedere casa de avocatură Moga & Mondea pentru soluționarea acesteia, primul pas pe care trebuie să-l faci este să porți o discuție telefonică în care să prezinți pe scurt situația.

Apoi, în funcție de urgența acesteia, se stabilește o întâlnire de consultanță la sediul casei de avocatură, care se desfășoară sub forma unei discuții deschise. Indiferent de situație, pentru ca lucrurile să decurgă cât mai lin, este foarte important ca clientul să nu ascundă avocatului său niciun detaliu, mai ales cele incomode, dar cu un impact major asupra cazului.

După toate acestea, specialiștii Moga & Mondea propun un onorariu, iar dacă clientul îl acceptă se trece la pasul următor, mult mai complex decât cele de până acum, comunicarea strategiei și discutarea ei.

Ce spun clienții despre casa de avocatură Moga & Mondea?

Când au nevoie de un avocat Sibiu, atât antreprenorii de renume, cât și persoanele fizice apelează din ce în ce mai des la serviciile Moga & Mondea deoarece numele acestei case de avocatură a câștigat prestigiu atât local, cât și în restul Transilvaniei, dar și în alte zone ale țării.

Portofoliul de clienți ai case de avocatură Moga & Mondea este format în principal din entități bancare, atât din țară cât și din străinătate, societăți din domeniul IT, firme de pe piața farmaceutică, dezvoltatori imobiliari, precum și societăți de asigurare.

Ceea ce clienții apreciază în mod deosebit la această casă de avocatură este răbdarea de care dau dovadă avocații săi, sinceritatea lor, devotamentul față de meserie, precum și corectitudinea lor.

Specialiștii casei de avocatură Moga & Mondea nu ascund clienților lor șansele de reușită ale proceselor în care aceștia sunt implicați și le spun de la început valoarea onorariului pe care vor trebui să-l plătească, astfel încât niciodată nu lasă loc de surprize neplăcute. Chiar și în problemele cele mai tehnice, ei tratează cazul cu multă seriozitate și nu se tem să explice celor pe care îi reprezintă dacă aceștia au făcut cumva erori de judecată sau se bazează pe niște premise fără șanse de succes, dar o fac într-un mod profesionist și cu mult tact, astfel încât clienții să aibă parte de o experiență cât mai bună.