Cum arată fiica lui Victor Ciorbea, Oana, tânăra care urmează să facă nuntă în America FOTO

Oana Ciorbea, fiica politicianului Victor Ciorbea, are 28 de ani şi urmează să se căsătorească în America, acesta fiind şi motivul pentur care tatăl ei a traversat oceanul. Iubitul ei, Chandler, lucrează la o importantă companie, iar cuplul ştie deja ce cadouri urmează să primească la nuntă, după o modă americană.

05 iul. 2013, 17:01

Fiica fostului prim-ministru pare să trăiască visul american. Astfel, ea locuieşte într-un apartament de lux din New York şi mai are puţin până când se va căsători cu alesul inimii, un bărbat pe nume Chandler Joel Reedy, potrivit Wowbiz.

Citeşte şi Victor Ciorbea pleacă în America să-şi mărite fiica FOTO

Cu toate că Victor Ciorbea este o persoană discretă atunci când vine vorba de viaţa privată, s-a descoperit că Oana Ciorbea, tânăra de 28 de ani, trăieşte de la vârsta de 13 ani în America, unde a terminat unul dintre cele mai bune licee, ulterior absolvind Harvardul.

Privind nunta, cei doi îndrăgostiţi s-au pregătit intens, făcând chiar un site unde invitaţii pot afla informaţii despre detaliile evenimentului, pornind de la ţinută până la cadourile preferate de miri. Astfel, mirii au ales obiecte pe care le vor, iar invitaţii le pot alege pe cele care vor să le achiziţioneze, cum ar fi un pat un valoare de 1.599 de dolari.

Citeşte şi Fostul premier Victor Ciorbea, audiat la Parchet VIDEO

O sa fim vreo opt, zece invitati din Romania. Normal ca am emotii, sigur ca da. Ea este acolo de 15 ani si jumatate. A terminat Magna Cum Laudae unul din cele mai bune licee din America, pe urma Harvard-ul. Iar de sase ani jumatate lucreaza la New York, a primit si cetatenia de cativa ani. Se casatoreste cu un baiat care a terminat si Harvard-ul, tot Stiinte Economice. El a terminat exact cand a ajuns ea, dar s-au intalnit in apropiere de Wall Street. Lucreaza pentru „imperialistii americani” pe Wall Street amandoi, in sensul larg al termenului. Au pornit destul de bine , multumim lui Dumnezeu. Amandoi sunt foarte seriosi, se cunosc bine de aproape sase ani„, a declarat Victor Ciorbea pentru Wowbiz.