Cum arată fosta soţie a lui Sorin Oprescu cu care a fost căsătorit 17 ani FOTO

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost căsătorit o singură dată, cu un medic endocrinolog din Capitală, cu care are şi un fiu, Mircea. Sorin Oprescu, primarul municipiului Bucureşti, a fost reţinut de procurorii DNA în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru luare de mită. Procurorii au descoperit asupra lui bani care ar fi fost luaţi ca mită de la operatori economici.

07 sept. 2015, 14:27

Medicul endocrinolog Simona Fica este singura femeie cu care edilul-şef al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost căsătorit. Cei doi au fost căsătoriţi din 1971 şi până în 1988. Primarul a declarat, pentru revista OK!, că cei doi au divorţat din cauza socrilor lui Oprescu care au intervenit în relaţie.

Citeşte şi REFERAT DNA. Cum a ajuns Oprescu să fie prins sâmbătă seara. Mituitorul îi spusese că i-a murit bunicul

„Şi motivul principal pentru care am divorţat… Îţi spun eu de ce: că s-au băgat socrii! Sigur, se bagă socrii, dar nu la nivelul ăsta, să mă cuple­ze cu jumătate din Bucureşti. Exa­gerat. Mult prea exagerat. Şi mă mai durea o chestie. Numai cu nasoale mă cuplau!”, a spus primarul.

Citeşte şi DOSARUL lui Oprescu. Procurorii cer ARESTAREA a cinci persoane, între care trei angajaţi ai Primăriei

Simona Fica şi Sorin Oprescu au împreună un fiu, Mircea Oprescu.

În prezent, Simona Fica este profesor doctor endocrinolog la Spitalul Universitar Elias, unde conduce secţia de endocrinologie, diabet şi nutriţie, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi SORIN OPRESCU, prima noapte în arest. Avocat: „A fost scos PARCHETUL DIN CASĂ. Nu discutăm de răzbunări”

Sorin Oprescu a fost reţinut de DNA pentru luare de mită, după ce ar fi primit 25.000 de euro de la patru denuntăţori.

„În perioada 2013-2015, un grup bine organizat, la care a aderat şi inculpatul Oprescu Sorin Mircea, a înfiinţat în administraţia locală din Municipiului Bucureşti un sistem prin care operatorii economici care doreau să primească contracte din partea instituţiilor publice aflate în subordinea Primarului trebuia să remită o parte din profitul brut realizat din execuţia acelor contracte, cu titlul de mită, unor factori de decizie din cadrul aparatului Primarului Municipiului Bucureşti”, potrivit procurorilor DNA.

Citeşte şi SORIN OPRESCU a fost REŢINUT. Ce se întâmplă cu Primăria Capitalei